Marhaban Aurupa ya Eid milad saeed!

Marhaban Aurupa ya Eid milad saeed!
05-01-2016г.
32
Ангел Джамбазки

Специален поздрав за либералните, мулти-култи, полезни идиоти.

Това ще рече: „Здравей Европа и честита Нова година“.

Поводът – опитът на над 1000 „цветнокожи“ мъже да изнасилят и ограбят празнуващи около катедралата в Кьолн жени в новогодишната нощ. Пред очите на хиляди хора, на открито.

По данни на немската полиция около хиляда „цветнокожи“(политическа коректност ?!) мъже, на възраст между 15 и 30 години, са се събрали в нощта на 31-ви около катедралата в Кьолн, около 23 часа, и са започнали да нападат на групи от по 20 човека жените, които празнували новогодишната нощ.

Те имали неприкрити сексуални желания, опитвали да изнасилват жертвите си и грабили от жените чанти, портмонета и мобилни телефони.

Това всичкото пред катедралата в Кьолн, пред очите на хиляди хора. На открито. Явно и показно. Демонстративно.

И това не е информация на клозетни сайтове, които откриват извънземни в макароните и всяват паника.

Волфганг Алберс, директор на полицията в Кьолн: “ Имало е огромен брой сексуални посегателства и то по изключително брутален начин “. 
Найс, а?

Хайде пак да повторим – над хиляда африканци и араби се организират (всеки, който е събирал над десет човека, за каквото и да е било събитие знае какво означава да събереш хиляда човека), събират се на тълпа, около катедралата в Кьолн, в сърцето на Европа, в Германия, в която всички брадати майки с деца искат да отидат, и започват да нападат жени, които празнуват. За да ги изнасилят и ограбят.

Е нали бяха, клети сирийски майки с деца? Нали бяха клети бежанци?

Въпросните „цветнокожи“ мъже били от Близкия Изток и Северна Африка.

Стига бе, изненадан съм. Голямо откритие, няма що, сякаш някой е очаквал да са от Антарктида. 
Видима и забележителна е наглостта в това, без всяко съмнение, организирано нападение. Пред Кьолнската катедрала, най-голямата готическа катедрала в Западна Европа. Ясен, видим, безспорен символ на християнска Европа. На Нова година.

Празнуването на посрещането и е символ на светския начин на живот, на светската държава. На открито, пред очите на хиляди хора.

А сега да видим реакциите на клетите немски либерали на власт.

На хората, които поканиха брадатите „майки с деца“ в домовете си. За да могат да поопердашат, поограбят и поизнасилят жените им на новогодишното тържество:

Хайко Маас, федерален министър на правосъдието :
“Категорично не приемаме отвратителните нападения. Всички виновни трябва да понесат заслужено наказание. Това е ново измерение на организирана престъпност.”

Браво, молодец, скарай им се. Ще се трогнат, ще видиш.

Хенриете Рекер, кмет на Кьолн : 
“Това в никакъв случай не може да се толерира, не може да остане без решителната намеса на правовата държава. Не можем да допуснем граждани и гости на Кьолн да се страхуват, че могат да бъдат нападнати.”

Не можело да се толерира „това“. Ти да видиш.

Франк Хенкел, сенатор по вътрешните работи на Берлин:
"Непоносимо и ужасно е криминални сексбанди да посягат в страната ни на жени. У нас няма селища, които да са извън закона, нито пространства, където да се посяга на жени и те да се превърнат за тях в недостъпни. Правовата държава е длъжна да се намеси с цялата си строгост и да даде закрила на потърпевшите."

Верно ли? Селям алейкум.

Ралф Йегер, вътрешен министър на федералната провинция Северен Рейн-Весфалия :
"Не приемаме групи мъже от Северна Африка да се организират с цел да извършват сексуални нападения срещу беззащитни жени и да ги унижават!"

Хер Йегер не бил приемал, забележете, групи мъже от Северна Африка да се организират с цел да извършват сексуални нападения. И това изказване на вътрешен министър.

И сега черешката на тортата. Айдън Йозогуз, пълномощничка на федералното правителство по въпросите на интеграцията с ранг на министър :

"Възмущават ме нападенията срещу жени в Кьолн. На тези жени сега трябва да се помогне с всички възможни средства. Засега знаем твърде малко за престъпниците, следствието работи на пълни обороти. Всичко трябва да се изясни. Това от една страна го дължим на пострадалите жени, но то е от особена важност, за да не попаднат под тотално подозрение като престъпници бежанците и чужденците."

Уникална наглост. Уникална. Да не попаднели под подозрение бежанците и чужденците.

Тези цитати са безспорно доказателство за пълната политическа импотентност и шизофрения на пробитата от либерализъм и мулти-култи мисловни фъшкии, немска политическа класа. За мозъчния гърч на политическата коректност. За втрещяващо лицемерие.

Тези, които поканиха „цветнокожите“ мъже от Северна Африка и Близкия изток в домовете си, тези, които ги посрещаха с плюшените мечета по гарите, сега били „възмутени“, „не можели да толерират“, „не приемали“ същите които поканиха, да се организират в тълпи от по хиляда човека и да бият грабят и изнасилват жените им.

При това под носа им.

Ами да не ги приемат.

Ще им ги накривят фесовете на „цветнокожите“. Направо ги уплашиха. Скоро ще ги карат да снимат изнасилванията, а после ще започнат и тях да изнасилват. Което, в някои случаи няма да е точно изнасилване, с оглед на едни други „ценности“, широко разпространени сред западно-европейските политически „лидери“.

Цитатите са от електронната страница на КлубЗ. Издание, което заедно с „Дойче веле“, БХК и „Медиапул“, е основен адвокат на нелегалната имиграция от Близкия изток и Северна Африка в Европа, и в България в частност.

Къде е сега Красимир Кънев да нахока тези гадни немски расистки, които не са дали на клетите бежанци, полагащото им се човешко право?

Да ни разясни, как това тяхно поведение е ярка проява на расизъм, ксенофобия и фашизъм?

Тези три издания са и политическата трибуна, платформа, оправдаваща, рекламираща, мотивираща „бежанските ценности“ – свободна нелегална имиграция в Европа, преселение на всеки, на когото му скимне, където му скимне, твърдението, че всички тези хора са „клети сирийски майки с деца“. До един.

Авторите и редакторите на тези три медии са основните български глашатаи на либерализма и мултикултурализма, пропагандатори на невярната, лъжлива, извратена теза, че „бежанците“ са беззащитни жертви, които със стъпването на европейския континент започват да пеят „Одата на радостта“.

А сега са изненадани. И ужасени. И не приемат. И са възмутени.

Уви, нищо още не са видели. Каквото си поръчаха, това ще получат. По много. А случилото в Кьолн е само началото.

Здравей, Авропа и честита Нова година. Поръчаното идва.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.