АЙСБЕРГЪТ НА ЗАБРАНЕНИТЕ НОВИНИ

АЙСБЕРГЪТ НА ЗАБРАНЕНИТЕ НОВИНИ
09-01-2016г.
46
Мартин Карбовски

Факт: полицията мълчи няколко дни за събитията в Кьолн. Има ли забранени новини?

Има. Политическата коректност добива ясно очертани форми на цензура. Това е жесток проблем на авторитарните общества. Ние помним как едно нещо се е случило пред очите ни, но когато същото нещо го няма в новините - наистина ли си мислите, че не съществува?

Факт: реакцията и активността на полицията в Кьолн е била блокирана с предумисъл за политически последици при арестуването и съпротивата с бежанците. Има го в доклада на полицията.

Политическата коректност на институциите е равносилна на фашизъм. Полицията бие бели хулигани, издигащи расистки лозунги - и така трябва. Но същата полиция се колебае да арестува десетки мургави масови изнасилвачи. Има политически момент в работата на полицията дори за обикновения криминалитет. Това е смесване на властите като в пост-тоталитарна България, начин на мислене на професионалисти, изкривен от политическо давление.

Факт: Интернет е единственото място, където има информация навреме и в огромен обем. Проблем е нейното верифициране. И именно заради верифицирането мрежата бърза и понякога бълва глупости, но това е по-малката грешка от тази на официозните медии - те са безнадеждно закъснели (от 6 часа до десет дни) и нямат емоция в новината си. Защо това се търпи?

Фашизмът и тоталитаризмът не са политики. Те са обществени строеве, поддържани от мнозинството, това е форматът на болшевизма. В момента мнозинството е заето с либерална консумация и приливи на автентични страхове, но то, обществото, продължава да вярва, че "нещата ще се оправят". Едно огромно евромнозинство обаче, което крепи Меркел ще бъде изненадано от последващата война, същевремнно ще бъде и причина за същата (гражданска) война. Защото мнозинството на Меркел не иска превенция, то вярва в дядо Коледа, който понякога е и мюсюлманин - заради своята либералност.

Факт: съпротивата на Меркеловото мнозинство, новият либерален болшевизъм, който ще е причина за победата на ислямо-фашизма - същата е културна до скудоумие.

Тя се изразява във вербални послания и е плах опит да защити телесната цялост на гражданите и обществото. Единствената съпротива на станалото в Кьолн ще си остане голата художничка пред Кьолнската катедрала с отчаян плакат - УВАЖАВАЙТЕ НИ!

Със същия успех либерален тигър може да бъде убеден в клетката си от лесбийка-веган в ползите от еднополовата любов. Но беседата ще се превърне в различна молба - нека вечеряме заедно, но нека не вечеряме с мен, с моето човешко тяло. Моля?!

Факт: прогнозите за израелизация на европейския континент се сбъдват. Въпреки това, либералното говорене не отстъпва. Няма нито един екстрадиран бежанец, политиката на потъване може да бъде спряна, но Меркеловото мнозинство не позволява това. Събитията в Кьолн са поредната победа на ислямистите. Присъди от няколко месеца затвор за блудство само ще героизират и настървят евро-ислямистите. 

Ужасяващ проблем ще стане правосъдието, точно по български модел. Ако в България човек изнасили бабичка, той получава условна присъда. Това го прави героизиран и непобедим в неговите среди. Същото ще стане и в Германия - едно изнасилване ще се разменя за шест месеца затвор. Това е страшно - наказанието е  минимален ефект възмездие за жертвата, а престъплението е с максимален ефект за нови такива престъпления. Ако германците са умни ще проучат нашия проблем с либералното правосъдие и ще се уплашат.

Факт: скритите новини и в Германия, и в България се правят в името на два интереса - стабилност и избори.

По време на последните български избори бяха скрити няколко цигански погрома на магазини (Пенимаркет в Казанлък, например), както и изнасилване на малко момче в Старозагорско. Полицията, нашата, по примера на кьолнската беше извикала журналисти и им беше казала натъртено, че такива новини няма.

Изборите ползваха циганските гласове навсякъде, въпреки ясното очертание на купен вот и криминални лидери в листите.

Това се случва и в Германия. Меркел може да бъде бетонирана на поста си, ако бежанците спешно получат право да гласуват. Изборите в Гремания, (не е за вярване, но помислете!) ще се българизират по най-гротескния начин. Турското огромно малцинство вече гласува за Меркел. Същото протектира на ниските чиновнически нива получването на граждански права на араби и други "сирийци" - Меркел е снежна топка, която с лека ръка отписвате, но тя ще се превърне в лавина, именно защото "германските цигани" са изключително удобен управляем вот. Някои теории на конспирацията предполагат, че тези хора затова и бяха поканени.

Така забранените новини са само 1/16-та от проблема, връх на айсберга.

Правовата държава не работи вече и в Германия, защото по български либерален модел се толерират малцинства, които ще подкрепят същия този модел на избори. 

Не е за вярване, но България беше малката кочина, лабораторията, където този модел проработи за една политико-икономическа клика. 

Днес този модел, уголемен в милиони пъти, е разработван и в Европа. 

Решенията са лесни, но от тях полза няма именно кликата. 

Затова решенията всъщност не са лесни. И не са в Интернет. Интернет е част от обездвижването на нашата съпротива. Защото една чума не се лекува с друга чума, портретите на Хитлер в Интернет няма да решат проблема.

Да поживеем и да видим.

 

 

ВНИМАНИЕ: ПРИПОМНЯМЕ, ЧЕ ПРЕПЕЧАТВАНЕТО НА ТОЗИ ТЕКСТ (ИЗЦЯЛО ИЛИ ОТЧАСТИ) СТАВА САМО С ИЗРИЧНО ПИСМЕНО РАЗРЕШЕНИЕ НА LENTATA.COM И АВТОРА.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.