Донор на оргазми - всичко за секса с жена, от жена (18+)

Донор на оргазми - всичко за секса с жена, от жена (18+)
17-01-2016г.
158
Радост Петрова

Аз съм горд представител на онова, което вие бихте нарекли „бисексуални жени”.

Мен ако питате, съм си... нормален човек, просто малко по-свободен от вас.

Така, де – моята петък вечер значително се различава от вашата, особено, ако сте сами. Вие влизате в бар, например, разглеждате и си харесвате някоя жена или някой мъж (в зависимост от собствения ви наклон).

С мен знаете ли какво се случва?

Аз излизам от вкъщи, поемам дълбоко въздух и знам, че светът е огромен. Че за мен няма само жени или само мъже, за мен светът е предоставил ХОРА.

Не съм мачо, надрусан от собствените си хормони, който би опрашил всеки по-хубав задник. Не съм и жена с отчаяно тиктакащ биологичен часовник, която е готова да бъде опрашена от всеки.

Аз съм свободна по непознат за повечето хора начин.

Вярвам, че нашата сексуалност стига много по-далече от едната мисионерска. И си заслужава да бъде изследвана.

От особена важност е точно жените да изучават тоя въпрос, защото все повече социологически данни сочат, че масово нежният пол е незадоволен сексуално. И в голяма степен вината за това си е в нас.

Тая повсеместна липса на оргазми сред жените е страшен проблем, повярвайте ми. Огромна беда, с глобално значение.

На това се дължат всички катаклизми – земетресения, наводнения, топенето на ледовете на Северния полюс, липсата на сняг цяла зима, избирането на Лукарски за министър на икономиката. Всичко.

Тази сериозност и ескалация на проблема ме накара да се втурна, да разяснявам някои неща.

Да започнем с уточнението, че оргазмите са като парите – само прекалено многото е достатъчно. Сега, след като сме наясно, че не става дума за едно, а за множество свършвания, свободно можем да преминем нататък.

Сексът с една жена започва много преди да я съблечете. Трябва да я накарате тя сама да свали дрехите си в собствените си фантазии, за да ви се случи и на живо.

Вие сте завоевател. Трябва да покажете сила, без да я биете естествено (не и на този етап). Да излъчвате увереност, сякаш всичко в света е водило и вас, и нея към момента, в който тя ще бъде ваша. Оргазмът на жената започва още оттам.

Разбира се, алкохолът доста помага тя да се почувства така, но не прекалявайте – труп пък е съвсем трудно да докарате до екстаз.

Така стигаме до момента, в който да предположим, че играта на Конкиста е била успешна. Завели сте мацката там, където се случва истинката магия. Сега разполагате с опция за два сценария.

Вариант номер едно – попаднали сте на садо-мазо маниачка или друг вид експресивна фетишистка, която си носи белезници, въжета или други играчки. В такъв случай имате максимално улеснение, защото сте наясно с истинските й желания и дотогава, докато ги изпълнявате стриктно, няма за какво да се тревожите.

Вариант номер две – срещу вас стои нормална, възбудена жена, която след като е била завладяна, чака да бъде и изследвана. Вашата задача тук е точно такава – разузнавайте. Целувайте, докосвайте и наблюдавайте реакциите й. Те сами ще ви отведат в правилната посока.

Съвсем чистосърдечно искам да поощря използването на пръстите - при предварителната игра, ако сте мъж и абсолютно през цялото време, в случай, че сте жена, която прави секс с друга такава. Но правилната им употреба.

Един от най-сигурните начини да й докарате оргазъм са пръстите. Ще ви го обясня възможно най-просто, за да ме разберете правилно. На около 7-10 сантиметра вътре в нея има една малко по-грапава точка, която лесно се усеща с напипване. Намира се сякаш на гърба на клитора й. Нежното стимулиране на това място, повече от сигурно ще докара вашата девойка до края. Като отново за интензивността на това как точно да действате, дали да я стимулирате и външно с уста, трябва да следите по нейните реакции. Тъй като все пак всяко същество има своите особености.

Онова, което мога да препоръчам, специално на мъжете, е когато правят секс с жена, извършвайки съответните движения, да влагат страст и отново да стимулират гореописаната точка, но с пениса си.

Влагайте чувство, дори да е просто секс. Нека бъде хубав. Това му е целта.

И моля ви, наистина ви моля, скъпи мъже – вземте се в ръце. Задоволявайте ги тия жени. Аз, както ви казах – оправям каквото мога, но една птичка пролет не прави.

 

 

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.