Недялко яде лайна

Недялко яде лайна
31-01-2016г.
207
Мария Маркова-Марчела

Чели ли са ви, когато сте били малки, приказката „Дебелия поръчал Дългия на Недялко“? 

Не?

В нея се разказва за един млад и успешен принц, който зли орисници още в родилното били заплюли да е грозен и дебел като майка си, а не строен и отритнат като баща си.  

Заклели и майка му - кралицата на болните амбиции, да го бута, докато не пробие, защото иначе нямало начин.

Бутала го тя, бутала го, т’ва трудно се бута, ама и тя якичка, едра жена, здрав кокал, много връзки, та го добутала. Докъде - ще попитате.

До трона на кралство Вулгария, по-точно - провинция ПИКня, където ТОЙ ексклузивно да изкрещи, все едно си е у тех, как прокуратурата трябва да призове на разпит Криско Бийтс на нощните шоута, заради новото му скандално парче: „Ша та намеря“. В парчето той рапирал следното: „Ша та търся, ша та намеря, ша та открия и ша та опъна“.

Криско Бийтс на нощните шоута бил написал това парче специално за най-голямата си любов Недялко.

Недялко обаче приел парчето като заплаха най-вече, защото не бил гей.

А тъй като не бил и страхливец, решил да вземе мерки като веднага се оплаче на КОЙ? На младия, успешен принц. Когото пък всички поданици на кралството наричали Дебелия, само и единствено, защото били адски невъзпитани и прости. Смисъл...

Не може да се подиграваш с физиката на някого.

Тъпо е при положение, че той има куп други качества, ти да се фиксираш върху няк’ви сланини. Ама ей на – поданиците на кралство Вулгария не се славели с особено висок интелект. 

Защо обаче Недялко се оплакал точно на принца, а не на майка си, например? Защото Дебелия неотдавна му бил поръчал Дългия. 

Сега ще попитате с какво се занимава Недялко, че някви дебелаци му поръчват разни неща. Ще се питате: „Да не е сервитьор или наемен убиец?”. И двете е, как да ви обясня...

Абе, стига приказки – дайте да си говорим истини.

Скандалът на седмицата е между Слави Трифонов и Недялко Недялков (собственик на ПИК).

Този скандал ме впечатли изключително много, защото за пореден път потвърди убеждението ми, че колкото и зле да изглежда положението, няма абсолютно никаква причина да не продължи да се влошава.

В ПИКливия си сайт Недялко пуснал интервю с Ицо Петрофф, който ЕКСКЛУЗИВНО САМО ПРЕД ПИК споделил, че Трифонов е гей, с което видиш ли, няКОЙ май си мисли, че ще му спре политическата кариера, която той още дори не е започнал.  

В ПИК отдавна атакуват Трифонов и на всички е ясно, че няКОЙ си го е поръчал. На всички е ясно и, че повечето неща в ПИК не са просто ей така изсрани от некадърници.

Слави преди дни реагира от екрана на поредния удар, който мозъците от ПИК му нанесоха, с любовно послание към Недялко: „Да, гей съм. Ша та търся, ша та намеря, ша открия и шата опъна...от любов“.

В Интернет пространството Недялко твърди, че Трифонов му е изпратил и карамфили, пак с любовно послание.

В скандала, който аз обичам да наричам „Ша та намеря и ша та открия“ се включи със специален коментар и Делян Пеевски, който за втори път проговаря САМО И ЕДИНСТВЕНО В ПИК: „От това, което чета по медиите, е наистина скандално, че лицето Слави Трифонов все още не е призовано на разпит в прокуратурата и не му е потърсено обяснение за заплахите към собственика на Вашата медия и редакционния екип.“.

И така, дните си минават и скандалът става все по-тъп и по-тъп, а аз все по-изнервена.

Защо изобщо реагирате на хора, които твърдят, че сте се скарали жестоко с ромския рапър Якудзата кой да е мъжът и кой да е жената в няк’ви отношения, които дори вече на са срамни.

В 21-ви век живеем! И точно заради това имам по един съвет за всеки от участниците в скандала на седмицата!

Деляне, не плащай за евтини продукцийки – глей колко добре ти се получи с КТБ.

Недялко, в кашон лайна да ти пращат, вместо карамфили, пак ще ти е малко!

Слави, живееш в секта. Явно няма кой да ти каже какво ти се случва. Събирай си подписката и престани да се обясняваш, че не си гей, щото е все тая!

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.