За политиците с любов: Валентинки отпреди годинки! (18+)

За политиците с любов: Валентинки отпреди годинки! (18+)
14-02-2016г.
89
Каролина Касабова

Любовта е във въздуха! И е толкова много, че не подмина и Lentata.com. Ето защо решихме да отбележим празника подобаващо, като отделим специално внимание на нашите любими политици...

Насочихме любовните си стрели към онези от тях, които са позабравили миналото си и колко любо(в)питни спомени имат там. Но тъй като ние ги обичаме, ще им ги припомним. Все пак една от най-баналните любовни максими гласи, че трябва да oбичаме хората такива, каквито са. Но какви са хората, които ни управляват?

Борисов+Живков=В.Н.Л.

Бойко Борисов се засяга, че го сравняват с Тодор Живков. Или по-скоро обратното - засегя се, че сравняват Живков с него. Но за всички ни е очевидно, че те двамата са образ и подобие. Опростачената реч, понякога неадекватното поведение и десетките гафове изграждат образ, възможно най-близък до този на народния човек. Поне според техните разбирания. Напълно нормално е  телохранителят да възприеме несъзнателно маниерите на шефа си. Затова и тяхната любов е достойна за Шекспирова трагедия – единият все още живее чрез другия.

Любовта (към властта) променя хората (и имената им)

Владимир Зидаров е името на Лютви Местан, дадено му през Възродителния процес в България. Известно е, че много от депутатите и министрите в днешното Народно събрание са били част от СДС в миналото. Местан обаче е известен и като агент „Павел“, верен служител на държавна сигурност. Противоречивото минало на политика го кара да изглежда като шизофреник, който е готов да стане и Васка, ако е нужно, само и само да се докопа до властта. И за жалост успя.

Любовта изисква жертви

Лидерът на ДПС Ахмед Доган също доносничил на Държавна сигурност и то за турци и мюсюлмани, които днес съставляват електората му.

Агент Сава правел всичко възможно, за да да изкопчи информация. Включително и да разтрива клитори на девствени мюсюлманки. Така през януари 1980 г.  получил задача да се сближи и проучи 26-годишната Зухра  Абазова. Ето какво е написал агент Сава в собственоръчен ръкописен донос до ДС за срещата си със Зухра:

“На 16 февруари 1982 г. прояви желание да ми гостува. Същата вечер пожела да спи с мен. Направи опит да ми събуди сексуалния апетит и накрая заяви, че е девствена, и заплака. Аз като културен и умен мъж казах, че я разбирам и именно затова се прекланям пред нравствената чистота. После тихомълком я съблякох, но предварително я предупредих, че няма да се стига до крайности. С този жест целях да покажа действителната си съпричастност към водовъртежа на емоциите в този миг. Започнахме “благородна” сексуална игра: гушкане, милувки, целувки... лирически отстъпления. До полов акт не съм стигал. “Френска любов” също не сме правили. Таванът на сексуалната ни игра беше клиторното възбуждане с ръка и притриване на члена ми по външните устни на влагалището. Умря си от кеф момичето, а моя милост се реши да отиде до Мека, но не посмя да влезе във вътрешността на “свещения град”.

Тежка е задачата на агента. Но любовта към Държавна сигурност изисква жертви.

Обичам шопската салата...

Николай Бареков има голямо сърце. В него се побират журналистиката, политиката и... любовта към чалгата. Преди първите му две любови да го обсебят, той се отдавал предимно на третата. Това личи от видео, заснето през 1996, на което Бареков, все още никому неизвестен, е водещ на фирмено парти. Не, той не просто го води, той го създава! И определено се справя по-добре с мятането на гюбеци, отколкото с говоренето на английски. Апогеят в клипа настъпва, когато всеотдайният водещ грабва микрофона и запява „Само да те гепна, п*тката щ'и цепна!“. Отстрани пък някой му крещи „Браво, Кольо!“. Браво и от нас. Защото вече се излагаш не само на национално, но и на европейско ниво.

Любовта е опиат... както и лудостта

За десерт оставяме любимата си валентинка – тази на волния Волен. Голото тяло на атакиста украсило първото лайфстайл списание у нас през 1993 година. Доста ексцентрични снимки за човек, завършил богословие. Фотосесията е направена малко след разпадането на СДС, където Сидеров започва политическата си кариера, също като Владимир, ъъъ Лютви. Интересно как лидерите на две партии, разположени в двата края на политическия спектър заради противоположните си идеологии, всъщност са били членове на една и съща. Но за това  - друг път. Любовта на Волен към провокативните публични изяви е останала и до днес, което ни навежда на мисълта, че пословичните му изцепки са плод или на опиати, или на откровена лудост.

Това е истинската страна на любовта  - всеки се представя за някой, който не е. Особено в България. 

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.