ФАРС ИЛИ ВСЕ ПОВЕЧЕ СРАМОТА

ФАРС ИЛИ ВСЕ ПОВЕЧЕ СРАМОТА
24-02-2016г.
62
Мартин Карбовски

Ако медиите в България бяха кухня, българите щяха да ядат една и съща супа с векове. Повечето вече не я ядат, само я духат.

Характерно за политиците обаче, които доставят на медиите новините, е че са отвратителни позьори. И когато всичко затъва в лайна, и когато не искаш да говориш истината, тогава на помощ идва основната поза на фалшиво мъченичество - ПОМОЩ, УБИВАТ НИ!

Никой не иска да убива Пеевски. Никой не иска да убива Борисов.

Но те са като хомосексуална двойка, която с неистов театър иска да покаже на публиката как я дискриминират и как неизвестни хулигани ще я пребият в тъмна доба.

Едновременно ли ви поръчаха? Абе вие да не сте женени? Или сте безпомощни възрастни семейни жертви на цигански клан в Северозапада?

Това мести разговора - от проблемите в спрените поръчки, от проблемите на границата, от проблемите за медийната среда.

Гениално замислено - за да не говорим повече за поръчки, дайте да се обявим за поръчани.

Такъв фарс не е имало и по време на най-помпозния комунизъм. Виктимизирайки се, двамата заподозрени смятат, че ще позачистят имиджа си. И ще успеят. Защото на тъп народ му дай тъп театър. И предан съюз на артистите.

Срамът от фалша е чужд и на медии, и на политици.

Заглавието е - УБИВАТ БОРИСОВ, НО ТОЙ НЕ ИСКА ДА СЕ ГОВОРИ ЗА ТОВА.

Другото заглавие е СЛАГАТ ОХРАНА НА ПЕЕВСКИ, ТОЙ ОТКАЗВА.

Смрад. Театър за българи. Фалшива пиеса, позорни герои. Кое е по-обидно - да те крадат с фанфари или да те мислят за овца.

Нацията още не може да реши. Всички знаем кои са крадците, кои са смешниците и пак им плащаме охраната? Това си е чисто развито социалистическо общество от 1979-та.

Поръчана в тая ситуация е само България.

Добре охраняваните мъже ще се радват на завидно здраве и дълъг живот. Но поръчани са децата ви. Те не са луди да живеят тук.

***

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.