Как се става елитна к*рва в чужбина?

Как се става елитна к*рва в чужбина?
29-02-2016г.
492
Каролина Касабова

Обикновена делнична сутрин.

Докато ровичкам из Фейсбука си полузаспала и полуотегчена, получавам покана за приятелство от профил, именувал себе си „Компаньонки кеш“.

Първоначално ме напуши смях, защото реших, че това е някаква шега. Когато се разрових из профила обаче, установих, че името му е напълно основателно – човекът, който го управлява, съвсем спокойно пуска публични статуси за това, че  предлага работа на момичета в Швейцария и Германия.

„Редовни доходи и едно добро начало!“, обещава той.

С публичен достъп са и снимките на вече работещите момичета, а към интимните им части има апели за подканване на нови компаньонки.

Шок.

Зачудих се дали е комплимент или обида тази покана за приятелство, защото предполагаемият  сутеньор явно е сметнал, че съм подходяща за предлаганата работа. Освен това се ядосах, защото профилът му е действащ от година и той съвсем необезспокоявано публикува голи фотоси на курви и обявява тарифите им, но никой не го е докладвал. А моят профил неколкократно бе спиран заради антимигрантски статуси. Но за това – друг път.

Реших да се свържа с работодателя в скайп, който той услужливо бе оставил във Фейсбук профила си. Измислих си име и започнахме да си пишем.

Не беше трудно да го заблудя - представих се за 24-годишна пловдивчанка без образование, която иска да изкара пари по лесен начин.

Мъжът бе отзивчив – разказа, че става въпрос за работа в Швейцария към модна ескорт агенция VIP Models (официалното наименование на агенцията, която предлага елитни проститутки).

Работата се изразява в това да правиш компания на бизнесмени и спортисти на разни партита и евентуално да ги придружиш в спалните им по-късно. Заради естеството на предлаганите услуги, цените не са фиксирани. Компаньонките се настаняват в апартаменти в Бад Рагац, Швейцария и подписват договори за 2-3 месеца, в които си лягат с богати чичковци.

По думите на сутеньора на месец се изкарват между 8 и 10 хиляди евро, отново в зависимост от това колко далеч си готов да стигнеш. Ето и целия ни разговор:

Неизвестният не пропусна да отбележи и колко е изостанала България, задето проституцията у нас е нелегална. Какво да се прави – явно сме задръстени и недорасли за евроатлантическите ценности.

Агенцията набира своите жрици по Интернет, макар това да е незаконно. Смелостта на организаторите може да се обясни само по един начин – те имат гръб на по-високо равнище и са сигурни, че никой няма да ги закача. Офертата за работа звучи наистина примамливо, особено имайки предвид как се изкарват 8-10 хиляди евро в България.

Мога само да гадая колко са отчаяните жени, които всяка вечер продават плътта си на чужденци с дебели портфейли, за да могат да издържат близките си в България. Но зад обещанията за лесни пари, шикозни партита и богати мъже обикновено се крият само агресивни сутеньори, които търгуват с жените за продан и ги пребиват (понякога и убиват), ако не изпълняват заповедите му.

От Lentata.com поемаме ангажимент да подадем сигнал в полицията и да подпомогнем разбиването на канала за проститутки.

Вие се погрижете  вашите дъщери, сестри и майки да не се озоват в него. Защото парите се печелят и губят, но достойнството, веднъж загубено, не може да се възстанови.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.