Няма пари, няма къмпинг. Или как не сме изгодни на държавата.

Няма пари, няма къмпинг. Или как не сме изгодни на държавата.
01-03-2016г.
50
Милена Янинска

Абе, как ще ми забранявате къмпингуването, бе?! Вие луди ли сте?

Няма кой да ви ходи във вмирисаните курорти ли?

Или ви се строи та две не виждате!

Посмяхте, мамицата ви!

Ама то и какво да ви спре?

Барикадите са само на Банско.

ЗАЩО?

Спешна незабавна емиграция!

На всички пожелавам да си намерят по-хубава страна. Дотогава ще работя по въпроса никой мой познат или приятел да не стъпи на български курорт повече, за сриване на имиджа на всеки хотел и опъване на палатки, където душа им поиска.

Мамицата ви!

Глобите са от хиляда до 10 000 лв!

Но когато коментирахте глобите за превишена скорост в размер до 3000 лв. се намериха експерти, които да ги оспорят. Защото били несъбираеми, защото стандартът ни бил нисък. В смисъл - бедни сме!

Но виж, къмпингарите са богати хора! Те със самолети стигат до Иракли и ядат коремче от акула по цяло лято! И 10 000 бона е напълно реалистична и събираема сума.

Държавата на абсурдите, мутрите и глупостта! (И на малките котета.). Това е.

Вие знаете ли, че за не малък процент българи, единственият шанс да видят море е да отидат на къмпинг. Защото малоумните български курорти предлагат неадекватно високи цени, фалшив алкохол и развалена храна.

А знаете ли, че за огромен процент от нас – единственият шанс да се порадваме истински на морето и на природата, е да отидем на див плаж. Където няма пияни руснаци, отходни води в морето и опаковки от сладолед по пясъка... (Повярвайте ми – онези, които пазят плажа и природата – са именно къмпингарите. Не германските изтърсаци, на които се молите да ви уважат псевдо-шведската маса).

Освен явно безумие обаче, тук основно има скрити цели. Няма човек, няма проблем, нали така беше?

И така ще е, когато на дивите места отсъстват свидетели, които да се опълчат или да сигнализират за неправомерно строителство. За заместването на онези територии, които днес се правите, че спасявате – с бетон.

Министърът на туризма се притеснява от безразборното поставяне на палатки и спални чували. То си е страшно...

И вместо да го регулират, директно го забраняват.

Само че безразборното издигане на хотелски палати през последните десет години, не ви направи впечатление? Интересно. И доста нагло.

И защо като сте толкова загрижени за природата и плажните ивици – не се захванахте с онези, които построиха хотелите са на плажа? Или това ще са същите хора, които ще усвоят и „защитените“ територии? Под предлог, че упражняват еко-строителство вероятно?

Няма абсолютно никаква логика да спирате хората, които милеят за природата и припознават плажа със свой дом, а онези, които превърнаха българското Черноморие в бунище с лайна и без пясък, да ги оставяте необезпокоявани.

Пренощуването на плажа обаче остава позволено! Вероятно по изгрев слънце трябва да бягаме бързо?

Така ли да направим и на Джулай Морнинг?

Този празник събира хора от други страни, този празник принадлежи на страната ни. Тук отново става дума за нещо с традиции, за друга култура. Ама като не ви носи пари и не го разбирате, за какво изобщо да се занимавате с нуждите на няколко пияни хипита?

В Дубай къмпинги няма. Вие не ходите „на Дубай”. Кой ви знае къде ходите...

Вървете на майната си.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.