Към американците: Не идвайте в България, ако Тръмп стане президент

Към американците: Не идвайте в България, ако Тръмп стане президент
18-03-2016г.
62
Радост Петрова

Явно братята американци силно са се разтревожили дали тях, а и целия останал свят, ще ги сполети ужасът Тръмп, президент на САЩ.

Все повече хора в Интернет започват да се интересуват коя би била най-подходящата дестинация за емиграция при такъв трагичен развой на събитията.

И понеже България си е центърът на Вселената открай време, люлката на цивилизацията, а и Господ е българин, естествено се появяват желания от янкитата да се втурнат много рязко насам.

Братя американци, не идвайте в България. Нито ние имаме нужда от вас, нито вие от нас.

Страхувам се, че стандартите ни няма да ви задоволят никак. В метрото нямаме седалки за хора с наднормено тегло и като цяло не сме търкаляща се нация.

Тук не е за вас. Имаме прекалено малко ресторанти МакДоналдс и от прасетата правим луканки и суджуци, а не бекон.

Освен недостига на храна, с който неизбежно бихте се сблъскали, мисля, че културен шок ще изпитате и при вида на жените ни. Модата на задниците по 2 метра още не се е наложила.

Въздухът ни е чист и това ще е стрес за вашите организми. Само предполагам редица аномалии, които ще настъпят в телата ви, когато вдишате за пръв път кислород. Без да ви плаша, но и доматите ни още не са пластмасови. Млякото ни е от крави, а не от химически прахове. Не знам тая ударна доза калций как би ви се отразила и е по-добре да не опитвате.

Но има и друг много любопитен факт.

Вие може и да не знаете, обаче ние, българите, от 30 години почти се мъчим да ви стигнем. В какво точно – не се знае. Но все не става и не става.

Е, представете си каква паника и масова психическа нестабилност ще настъпи в народонаселението на нашата мъничка република, ако се разчуе, че сте се юрнали насам.

Не идвайте в България, братя американци. Не ни стресирайте така.

И не, че искам да ви плаша, но нашият премиер реши съвсем скоро, че ще праща всички мигранти у турско. Което съвсем пък не ви препоръчвам като дестинация.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.