ЕВРОПА: СЪЮЗЪТ МЕЖДУ ЛИБЕРАЛИ И ИСЛЯМИСТИ

ЕВРОПА: СЪЮЗЪТ МЕЖДУ ЛИБЕРАЛИ И ИСЛЯМИСТИ
24-03-2016г.
61
Мартин Карбовски

НАЛИ ЩЯХМЕ ДА ПЪТУВАМЕ СВОБОДНО?

Днес ни казват да не излизаме от вкъщи, не се препоръчва да се ходи до Брюксел.

НАЛИ ЩЯХМЕ ДА ЖИВЕЕМ С ДОСТОЙНСТВО?

Днес сме унижени в страха си - от неработещото вечер, взривено преди кафе в Париж, до събуването и събличането на летищата, та чак до играта на опипване в Кьолн.

НАЛИ ИСКАХМЕ ОБЩ ЕВРОПЕЙСКИ ДОМ?

Днес това е домът на всички, които искат да дойдат у нас. Всички, без биографии, без лица, без документи. Дом без граница, без двор, без смисъл. Без наши.

НАЛИ ЩЯХМЕ ДА ЗАЩИТИМ ДЕЦАТА СИ ОТ ТОВА ДА ЖИВЕЯТ В СТРАХ?

Днес най-нечовешки трудното нещо е да обясним на децата как се стигна дотук. И че когато лъжеш, че садиш Дървото на доброто, ще береш зловещи плодове. 

НАЛИ ЩЯХМЕ ДА ИМАМЕ СВОБОДА НА СЛОВОТО И ИНФОРМАЦИЯТА?

Днес от нас се крие с дни, че върви изнасилването на Европа. Днес дори не се чуваме от грохота на пропагандните машини и проверяваме всяка информация по три пъти, за да разберем с ужас, че най-страшното - е истина. И че конспирациите са всъщност най-близо до страшната истина.

НАЛИ С РАДОСТ ИСКАХМЕ ПРАВА ЗА ВСИЧКИ И ВСИЧКО, ВКЛЮЧИТЕЛНО ЗА СОБСТВЕНИТЕ СИ УБИЙЦИ?

Днес с униние разбираме, че сме били глупави. Убийците на НОРМАЛНОТО не искат права. Те искат власт. И ние им я дадохме.

Днес тяхно право и морално решение може да бъде ние да бъдем сринати, обезлюдени, убити. 

Става въпрос за нас. Не за тези, които ни управляват. За нас, които не се возим в бронираните коли, платени с нашите данъци, ние, които нямаме охрана и ние, които не разполагаме със снайпери по покривите.

Ние искахме простата житейска логика да победи.

Нашите мечти бяха възможни, докато не се случи чудовищният алианс между рупорите на гореизредените свободи, либералите и техните отвратително удобни съюзници - терористите.

Едните рекламират НАШИТЕ свободи на хартия, другите взривяват нашите свободи до кръв, ползвайки се от протекцията на първите.

Либералните фашисти крещят до Бога за правата на престъпниците, а престъпниците се ползват от тези права, за да направят живота ни невъзможен. От което, забележете, никога не страдат либералните престъпници.

В Европа има една управляваща партия и тя е сплав между ислямофашизъм и либерален фашизъм. Алианс между гига-модерната идея за свободи и инфра-изостаналата сура за това, че всеки различен трябва да умре. Тези неща са в чудесен комплект.

Либерализмът и ислямът са страните на една и съща монета. Тези хора управляват днес. В амплитудата между тях се налага да живеем ние.

Живеем в либерална лъжа и ислямски страх.

Европа е подменена. Подмяната продължава. Спрете я.

Едните може да спрете на избори. Вторите трябва да спрете на границата.

Просто ги спрете.

 

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.