ВИДЕО - сензационни видеа от читателите на LENTATA

Карбовски на границата. Кой ни пази? (ВИДЕО)

24 March 2016   34

Автор Мартин Карбовски

Карбовски на границата. Кой ни пази? (ВИДЕО)

Карбовски за пореден път отиде на границата ни с Турция при прословутата ограда, където е и последното заграждение, отделящо Турция от ЕС.

Там той отново НЕ намери нито гранична полиция, нито плътна мрежа.

Това, което откри – български стражари-доброволци, които безплатно работят онова, което държавата би следвало да върши. Тези момчета пресичат опитите на десетки нелегални мигранти да влязат в страната ни и ги връщат обратно в южната ни съседка.

Те наричат себе си „Цивилни отряди за защита на жените и вярата”.

Вижте ги.Виж още от ВИДЕО »

„Учителят“ – филмът за легендарния учител от Немската гимназия Грегъри

„Учителят“ – филмът за легендарния учител от Немската гимназия Грегъри

Мартин Карбовски реши да благодари на своя класен ръководител от 91 Немска езикова гимназия „Проф. Константин Гълъбов“ по нетрадиционен начин. Той засне биографично интервю с Григор Димитров-Грегъри, което превърна в документален филм – за живота, професията и за важните неща. Филмът е посветен и на всички възпитаници на Грегъри – на онези, които е научил не само на география и история, но най-вече на патриотизъм и родолюбие.

20 November 2015

Истината за Европа – остана без звук...

Истината за Европа – остана без звук...

След 4 дни, видеото наистина е цензурирано (има над 1.5 милиона гледания) с претекст за нарушаване на авторските права в използването на музика от интрото... „С отворени врати” вече е без звук в ю тюб. За да не чуете вероятно за стотиците хиляди мъже от Близкия и Средния Изток, които под клишето на „бежанци” нахлуват в Европа и то устремени към най-богатата й част. За да направят – какво?... Ако искате да видите видеото, без цензура и все още със звук, гледайте тук, докато можете.

16 November 2015

Коментари


Специален коментар