Подкрепете Опълчението

Подкрепете Опълчението
11-04-2016г.
127
Мартин Карбовски

Огледайте и вижте кой ругае отрядите на самоорганизиралите се граждани, спиращи бежанския поток от Турция?

Вижте тези ругаещи хора внимателно и вникнете в техния лукав цинизъм. Запомнете тези хора - те искат властта в държавата, те са вторият ешелон на разрухата. Те са новото ляво и те са новите марксисти и интернационалисти.

Ако марксистите искаха да изпълнят програмата си за социален инженеринг и да постигнат мечтаното общество, днешните нови леви, либерали или зелени фашисти искат нещо още по-страшно - те осъществяват морален инженеринг - казват ни кое е правилно, кое - не е.

Едно от нещата, които тези  хора рушат е идеята за държава и държавна граница.

Работейки за Меркеловата идея хората, които подиграват Опълчението раз-дефинират понятията ДЪРЖАВА, РОДИНА, ДЪРЖАВНА ГРАНИЦА.

Те смятат, че е законно да влезеш без документи през зелената ни граница с Турция.

И смятат, че връщането на хора без документи в Турция е незаконно.

Запомнете кои са тези хора, пак ви казвам - ще ви потрябва да ги разпознавате.

И подкрепете Опълчението, без да обръщате внимание на новите марксисти. Опълчението прави това, което прави и полицията в Македония - не пуска бежанци, по договореност отпреди седмици на най-високо ниво в Брюксел.

Целта е да се прекъсне Балканският маршрут - нещо, с което държавата не се справя. Опълчението всъщност върши работата на държавата. Прави го на ръба на закона, но няма друг начин - беззаконието  е достигнало фаза на обществена реакция, с възможни степени на насилие. Защото Опълчението е и протест. Забележете - неплатен протест.

Разберете, че Опълчението няма как да говори добре английски и няма как да изглежда добре, да седи умно на екрана. Първо, защото официозните медии са настроени срещу него и образът му ще е неясен и крив. Второ, защото самото Опълчение идва от недрата на общественото съзнание, то е рефлекс, инстинкт.

Опълчението е като температура, като обрив върху националното тяло - защото то е простата имунна реакция срещу всичко, което се случва. Не търсете криминалния му генезис - ясно е, че едно такова Опълчение няма да възникне от гей-прайда през есента. Няма да възникне в кафенетата близо до редакцията на неясно финансирани сайтове или в НБУ, или в Американския университет - Опълчението е всичко, което ни тревожи, което не правим и което трябва да се прави.

Не спорете с новите марксисти. Те бяха създадени преди две години под формата на имитирано гражданско самосъзнание, но както всичко у нас днес те са просто едностранно мислещи, добре платени рупори на закъснелия интернационализъм, безпринципно мразене на Русия и апологети на всякакви нови извратени свободи. Те са пресните хунвейбини на либералната пропаганда и тяхното внушение е просто - не е наша работа да пазим границата.

Но границата трябва да се пази.

Същите тези хора, които не искат границата да се пази, се заключват в дома си вечер и не искат никой да влезе у тях.

Само че родината и държавата, тези прокълнати от новия марксизъм понятия - те не започват на прага на вашия дом, копелета. Държавата започва на границата. Там трябва да е ключът.

Подкрепете Опълчението и неговите Отряди. Другото са опорни точки на чужди интереси.

Опълчението е нормална реакция. Но някой се опитва да го задуши и компрометира.

***

ВИДЕО НА КАРБОВСКИ ОТ ГРАНИЦАТА - ТУК

 

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.