Специален коментар -

Машала, либералстващи ибрици и аферим.

12 April 2016   0

Автор Ангел Джамбазки

Машала, либералстващи ибрици и аферим.

Цялата тумба либералстващи турско-сини журналисти, политици, шамани, анализатори, които си късаха всичко най-мило, за да протестират срещу назначението на Делян Пеевски за председател на ДАНС, днес се опитват да интронират този, който го предложи за такъв, а именно Лютви Местан, за пръв борец срещу олигархията, защото бил приветствал свалянето на руския самолет.

Катарзис, не ли?

Двустраннен и двупосочен. Взаимен. Явно сме свидетели на взаимно политическо и идейно проникване. Жалка и унизителна картинка.

Затова всичките "инстументали" на турско-сините ибрици и киряк-стефчовци от либералстващите про-турски пропагандни "сайтове" с лъжлива "медийна" претенция стоят още по-жалко и по-унизително национално-предателски.

Но както се казва - който праща гранта, той поръчва кючека. А кючекчийките са видимо доволни.

А това в цитата отдолу е мнението на непозната за мен българска гражданка, очевидно от турски произход.

Сложете до него словестните разстройства и словоблудства на перачите на Местан и адвокатите на турското нашествие в българския обществен, религиозен и политически живот.

„Арогантността при учредяването на "ДОСТ" премина всякакви граници на спазването от благоприличие на дипломатичност и етика "меко казано". Що за безочие е да се домъкнат половината властоимащи от Турция под формата на делегация!? Що за безочие и арогантност е да накърниш сувернитета на Република България изказвайки се" ЧЕ ТАМ КЪДЕТО ИМА ТУРЦИ, РЪКАТА НА ТУРЦИЯ ЩЕ ДОСТИГА ДОТАМ". Написах го малко по меко,защото истинският превод е покъртителен. Още преди три години, когато работих в Турция по ССN Турция се водиха спорове между политици и интелектуалци как България да стане икономическа част от Турция. Настръхвах, не вярвах, негодувах, гневях се....само като слушах "просто полемики и спорове" . Сега, като юрист недоумявам как нашите управляващи допускат подобни изкази!? Какво ще направят, как ще им посочат къде е мястото им, как ще ги накажат за тези изказвания и безсрамна дързост. Трябва да внимаваме много особено в този международен деликатен момент, когато Турция си мисли, че държи всички в ръката си, включително и Европа. Амбициите на Турция са огромни, ако не се спре на време ще стане страшно. Аз съм туркиня и обичам България, като своя родина прекалено много, за да стоя безучастна. КРАЙНО ВРЕМЕ Е НЯКОЙ ДА ГО Е ГРИЖА ЗА ТАЗИ НАША ДЪРЖАВА И КОЙ МИСЛИТЕ ЩЕ НАПРАВИ НЕЩО - НИЕ НАРОДА!”.Виж още от Специален коментар »

НАЦИОНАЛНИ ПОСТИЖЕНИЯ НА КУЛТУРАТА, лято 2017

НАЦИОНАЛНИ ПОСТИЖЕНИЯ НА КУЛТУРАТА, лято 2017

Председателство е, жътва е. Държавата е в самосрив. Държавата ни е камикадзе с папионка, разказващо смешки преди всеобщия взрив. Медията е курва в позитивен ступор, тихо мастурбираща с брюкселски вибратор. А нацията?! Нацията се мрази и се цепи като историческа юфка, разпада се на индивидуален прах и се влива в пролетарската кал на чужди държави. Суша е, пейте робини, пожарът вече блести в тъмнината на оскотяването, клечката е близо.

28 June 2017

ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ФЕЙСБУК ГРУПА

ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ФЕЙСБУК ГРУПА

Наложеният блок беше заради епично смешни причини - стари постове на голия ББ (Иван Бакалов), изказване на Кошлуков за ДС отпреди години, карикатура с етническо значение (Комарницки), цитати за фашистите и гърците от Ирини Закидис (с нейна снимка на пленени фашистки знамена). И още много хора - цялата Фейсбук интелигенция беше спряна за кратко. Беше предупредена, че с някои неща шега не бива.

26 June 2017

Facebook REBEL

Facebook REBEL

Фейсбук ми е нужен, защото не цъкате директно в сайта Лентата, който няколко НПО-та искат да забранят. Вие цъкате на профилите. Нещо като пощата между нас да е в ръцете на фашистите. Няма как, пак ще я ползваме. Но искам да ви попитам как е възможно да те спират да говориш на определени теми, а за други - ебавката да е безкрайна. Само това искам да попитам вас, които влизате в електронното русло.

14 June 2017

Коментари


Специален коментар