Специален коментар -

Машала, либералстващи ибрици и аферим.

12 April 2016   0

Автор Ангел Джамбазки

Машала, либералстващи ибрици и аферим.

Цялата тумба либералстващи турско-сини журналисти, политици, шамани, анализатори, които си късаха всичко най-мило, за да протестират срещу назначението на Делян Пеевски за председател на ДАНС, днес се опитват да интронират този, който го предложи за такъв, а именно Лютви Местан, за пръв борец срещу олигархията, защото бил приветствал свалянето на руския самолет.

Катарзис, не ли?

Двустраннен и двупосочен. Взаимен. Явно сме свидетели на взаимно политическо и идейно проникване. Жалка и унизителна картинка.

Затова всичките "инстументали" на турско-сините ибрици и киряк-стефчовци от либералстващите про-турски пропагандни "сайтове" с лъжлива "медийна" претенция стоят още по-жалко и по-унизително национално-предателски.

Но както се казва - който праща гранта, той поръчва кючека. А кючекчийките са видимо доволни.

А това в цитата отдолу е мнението на непозната за мен българска гражданка, очевидно от турски произход.

Сложете до него словестните разстройства и словоблудства на перачите на Местан и адвокатите на турското нашествие в българския обществен, религиозен и политически живот.

„Арогантността при учредяването на "ДОСТ" премина всякакви граници на спазването от благоприличие на дипломатичност и етика "меко казано". Що за безочие е да се домъкнат половината властоимащи от Турция под формата на делегация!? Що за безочие и арогантност е да накърниш сувернитета на Република България изказвайки се" ЧЕ ТАМ КЪДЕТО ИМА ТУРЦИ, РЪКАТА НА ТУРЦИЯ ЩЕ ДОСТИГА ДОТАМ". Написах го малко по меко,защото истинският превод е покъртителен. Още преди три години, когато работих в Турция по ССN Турция се водиха спорове между политици и интелектуалци как България да стане икономическа част от Турция. Настръхвах, не вярвах, негодувах, гневях се....само като слушах "просто полемики и спорове" . Сега, като юрист недоумявам как нашите управляващи допускат подобни изкази!? Какво ще направят, как ще им посочат къде е мястото им, как ще ги накажат за тези изказвания и безсрамна дързост. Трябва да внимаваме много особено в този международен деликатен момент, когато Турция си мисли, че държи всички в ръката си, включително и Европа. Амбициите на Турция са огромни, ако не се спре на време ще стане страшно. Аз съм туркиня и обичам България, като своя родина прекалено много, за да стоя безучастна. КРАЙНО ВРЕМЕ Е НЯКОЙ ДА ГО Е ГРИЖА ЗА ТАЗИ НАША ДЪРЖАВА И КОЙ МИСЛИТЕ ЩЕ НАПРАВИ НЕЩО - НИЕ НАРОДА!”.Виж още от Специален коментар »

КОМУНИЗЪМ ВТОРА УПОТРЕБА

КОМУНИЗЪМ ВТОРА УПОТРЕБА

Аз деля епохите на две - на епоха на милицията и на епоха на полицията. Бил съм се и с едната, и с другата. Биха ме и едната, и другата. Това е дисидентство, ако исках - щях да го изтъкна. Но у нас да си дисидент се превърна в опит да си слуга на статуквото. А да си слуга на статуквото е нашият най-лош характер.

10 January 2017

59 хиляди. В деца.

59 хиляди. В деца.

Ние днес не се мерим в банкови депозити, космонавти или шопинг престиж, брутен вътрешен продукт или калцинирана сода на глава от населението. Нашата мярка е в деца. 59 хиляди. Българи. За една година. В деца. Ние няма да свършим. Но това, което днес си мислим, че е живот - всъщност не е живот. Не е и бъдеще. Убийте всеки, който ви пречи да се раждате. Убийте го.

30 December 2016

Постижения на неолиберализма по света и у нас

Постижения на неолиберализма по света и у нас

Последно: победата на неолиберализма е на Виенската гара. Там, ако потърсите безплатен интернет ще получите съобщението REFUGEE FREE WI FI. Всичко след това е на арабски, terms and conditions, agree и така нататък. Всичко се прави заради неолибералната идея. А тя е, че някой се опитва да ни ПРОДАВА хуманност. Това е упорита, световна разпродажба - със светещи надписи. Заедно с нея се продава и един нов ляво-религиозен проект, от който тепърва ще страдаме. Защото мълчим.

28 December 2016

Коментари


Специален коментар