Специален коментар -

Машала, либералстващи ибрици и аферим.

12 April 2016   0

Автор Ангел Джамбазки

Машала, либералстващи ибрици и аферим.

Цялата тумба либералстващи турско-сини журналисти, политици, шамани, анализатори, които си късаха всичко най-мило, за да протестират срещу назначението на Делян Пеевски за председател на ДАНС, днес се опитват да интронират този, който го предложи за такъв, а именно Лютви Местан, за пръв борец срещу олигархията, защото бил приветствал свалянето на руския самолет.

Катарзис, не ли?

Двустраннен и двупосочен. Взаимен. Явно сме свидетели на взаимно политическо и идейно проникване. Жалка и унизителна картинка.

Затова всичките "инстументали" на турско-сините ибрици и киряк-стефчовци от либералстващите про-турски пропагандни "сайтове" с лъжлива "медийна" претенция стоят още по-жалко и по-унизително национално-предателски.

Но както се казва - който праща гранта, той поръчва кючека. А кючекчийките са видимо доволни.

А това в цитата отдолу е мнението на непозната за мен българска гражданка, очевидно от турски произход.

Сложете до него словестните разстройства и словоблудства на перачите на Местан и адвокатите на турското нашествие в българския обществен, религиозен и политически живот.

„Арогантността при учредяването на "ДОСТ" премина всякакви граници на спазването от благоприличие на дипломатичност и етика "меко казано". Що за безочие е да се домъкнат половината властоимащи от Турция под формата на делегация!? Що за безочие и арогантност е да накърниш сувернитета на Република България изказвайки се" ЧЕ ТАМ КЪДЕТО ИМА ТУРЦИ, РЪКАТА НА ТУРЦИЯ ЩЕ ДОСТИГА ДОТАМ". Написах го малко по меко,защото истинският превод е покъртителен. Още преди три години, когато работих в Турция по ССN Турция се водиха спорове между политици и интелектуалци как България да стане икономическа част от Турция. Настръхвах, не вярвах, негодувах, гневях се....само като слушах "просто полемики и спорове" . Сега, като юрист недоумявам как нашите управляващи допускат подобни изкази!? Какво ще направят, как ще им посочат къде е мястото им, как ще ги накажат за тези изказвания и безсрамна дързост. Трябва да внимаваме много особено в този международен деликатен момент, когато Турция си мисли, че държи всички в ръката си, включително и Европа. Амбициите на Турция са огромни, ако не се спре на време ще стане страшно. Аз съм туркиня и обичам България, като своя родина прекалено много, за да стоя безучастна. КРАЙНО ВРЕМЕ Е НЯКОЙ ДА ГО Е ГРИЖА ЗА ТАЗИ НАША ДЪРЖАВА И КОЙ МИСЛИТЕ ЩЕ НАПРАВИ НЕЩО - НИЕ НАРОДА!”.Виж още от Специален коментар »

КАКВО НЕЩО Е ФАШИЗМЪТ

КАКВО НЕЩО Е ФАШИЗМЪТ

Всички сме забравили какво е фашизмът. Фашизъм е репортер да казва на говорещ човек - не искам да чувам това, това не е правилно. Човекът пред микрофона е прост, говори прости неща, но фашизмът започва там, където някой няма да право да си каже простите неща. Това е онзи вид фашизъм, в който ние живяхме и във вестника имаше само ПРАВИЛНИте НЕЩА. А отдолу народът, както е днес - клокочеше недоволен като бавно подгряван казан с чорба от презрени жаби. Припомнете си какво е фашизмът.

26 February 2017

АНТИЛИСТА

АНТИЛИСТА

В дясното се случва метаморфоза по Кафка - неправителствени организации искат като хлебарка да се превърнат в правителствени. До днес смучеха от фондациите на чичо Сам, утре ще са на държавна хранилка. Новите еничари искат да бъдат депутати. Те реално никога не са работили работа като хората - стояли са на ясла и са лозунгарствали. Те са новите партийни секретари, които се ориентират в обстановката след идването на дядо Тръмп. Вгледайте се в имената.

22 February 2017

ПАМЕТТА, КОЯТО ТРЯБВА ДА УМРЕ?

ПАМЕТТА, КОЯТО ТРЯБВА ДА УМРЕ?

Води се война срещу паметта ни. Води се на улицата, в знаците, в паметниците, в новите празници. Паметта ни трябва да умре и това вече е официална външна и вътрешна политика. Всеки ден давайте отпор на това, деца. Всеки ден е паметник как срещу нас се води най-неприличната и подла хладка война: да нямаме памет. Борете се за паметта.

20 February 2017

Коментари


Специален коментар