Майната ви на всички, които ме критикувате, че съм в чужбина!

Майната ви на всички, които ме критикувате, че съм в чужбина!
12-04-2016г.
167
Лентата

Един български актьор се обяви срещу лицемерието и фалшивото родолюбие. Филип Григоров, който живее от години в Испания, написа изключително емоционално обръщение към приятелите си във Фейсбук. Актьорът има трудна съдба и е принуден да се препитава навън, за да може да издържа семейството си. Вместо подкрепа обаче много от приятелите му го критикували, че е напуснал Родината.

Филип Григоров е най-прочутият имитатор на испанския премиер Хосе Луис Родригес Сапатеро. На големия екран е партнирал на кинозвездата Виктория Аврил. Завършил е една от най-престижните испаноезични театрални школи - „Кристина Рота”. У нас е популярен и с ролята си в сериала „Новите съседи”.

Ето какво пише актьорът на страницата си във Фейсбук:

„Майната ви на всички,които си позволявате да критикувате, че за определен период от живота си реших да живея в чужбина, за да помогна повече на майка и сина си!

Никой от вас няма право да ме съди, защото нищо не му дължа и когато имах нужда от помощ,никога не ми помогна!

Малцината, които помогнаха, макар и недостатъчно, ме разбират и не ме критикуват,благодарен съм им!

Големите критикари, къде бяхте,когато ме хвърлиха в дома за сираци, или после, когато си прекъсах висшето образование, за да си издържам семейството, докато вашите родители крадяха при комунистрите и после ви изучиха с откраднатото от моите родители?!

А после, когато цял един Народ си затваря очите,за Грабежа на търтеите в Парламента?!

Вината на всички ни е еднакво голяма, че ни е такава държавата! Затова следващият, който си позволи, дори най-малката критика към мен или мои приятели, които по принуда са отишли ВРЕМЕННО в чужбина, ще бъде трит, а ако видя наживо - бит!”.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.