Господин премиер, има ли българи във Вашето правителство?!

Господин премиер, има ли българи във Вашето правителство?!
12-04-2016г.
533
Мартин Карбовски

Цацаров говори за "откровена форма за нарушаване на закона" от страна на доброволните отряди. Но никой не говори колко откровена форма е преминаването на държавната граница без документи.

Господин Борисов – това, което се случва е ненормално: наистина ли ще позволите дознание и съдебно дело срещу момчетата от Опълчението по границата, без да има нито едно такова дело и разследване срещу нито един мигрант у нас? 

Господин Борисов - на границата ви мразят. Това вие няма да чуете от близките си пиари. Местните виждат разградения двор, момчетата виждат безсилието на граничарите, самите граничари смятат, че ги експлоатираме жестоко и безсмислено, а всички заедно разбираме, че това, което се случва на границата, не е нито наша политика, нито е в интерес на Европа. Тогава в чий интерес е? Как допуснахте БХК да ръководи всичко що се отнася до държавната граница - така щото през нашата страна да минат хиляди?

Днес арестуваха човека, който снимах преди седмица на една застава на Резовска река. Той имаше лично отношение към вас. Това отмъщение ли е или правосъдие, господин премиер? 

От цялата тази ситуация изникват ужасно много неудобни въпроси - примерно - можете ли да откажете нещо на БХК?! Нещо, което те искат от вас? Или като част от многобройните организации у нас, свързани с американското разузнаване, вие сте им подчинен?

Премиерът на България ще изпадне в много тежка ситуация - защото лицемерието на официалната политика твърди, че границата минават не терористи, а бежанци. Ние наистина не можем да докажем, че те са терористи. Но на границата се разхождат едни туристи, за които също така никой не може да докаже, че се правят на граничари и че са упражнили насилие. Кои ще са свидетелите на прокуратурата? Араби без документи?! Афганистанци, обработени от БХК да твърдят какво ли не срещу България?! Как ще ги конституирате? 

Щом долу се разхождат "бежанци", "туристите" са ви най-малкият проблем. 

Това не е сериозно.

Господин премиер - вие жестоко губите представа какво става в дълбината на националното съзнание - вашият режим все повече прилича на чужд режим. Остава да осъществите полицейски тормоз над доброволците по границата и да пуснете на свобода онези хора - спрените на Резовска река.

Въпросът е прост - за кого работите, господин премиер? 

И има ли българи във вашето правителство?

 

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.