Специален коментар -

ДОСТ-атъчно.

13 April 2016   0

Автор Ангел Джамбазки

ДОСТ-а турски провокации

ДОСТ-атъчно.

Миналата неделя в София бе учредена турската партия ДОСТ. Очакванията за тежка турска провокация не само се потвърдиха, ами се оказаха и подценени. Провокацията бе много по-тежка, по-агресивна, по-нагла от най-мрачните очаквания.

Всичко започна с цитати от Корана, които днес могат да будат чути около всеки взрив в Европа или Близкия изток. Премина през присъствието и надзора на основния надзирател на тези туркоцентрични процеси, посланик Гьокче. Въпросният посланик отдавна премина границата на недопустимата намеса във вътрешните работи на Република България и много отдавна трябваше да бъде изгонен от държавата ни. Не е късно.

Турската инвазия продължи със скандалното изказване на представител на "Сивите вълци". Който не знае кои са сивите вълци и за какво се борят - може да си намери достатъчно информация в световната мрежа.

Простичко казано - "Сивите вълци" са може би най-опасната турска терористична националистическа организация, в чиято пропаганда отдавна са отправяни тежки заплахи към териториалната цялост и националния суверенитет на Отечеството ни. Та въпросният "Сив вълк" ни напомни, че според тях, където се говори турски е Турция. Теоретично турски се чува и в Кърджали, и в Разград, и в София. Но не е Турция и няма да бъде.

След това на трибуната се покатери една забулена кадъна, представителка на диктатора Ердоган, явния, видимия собственик и началник на ДОСТ, и ни разкри, че турците в България били потискани и им били нарушавани гражданските и политическите права. И това го казва представител на диктаторски и терористичен режим, който извършва геноцид и етническо прочистване над собственото си кюрдско население, разстрелва и убива журналисти, превзема брутално медии, спира и цензурира световните социални мрежи.

Впечатляваща турска наглост и арогантност.

Цялата несмешна и опасна турска клоунада завърши с представлението на трупата на всевъзможните турски агенти и мерзавци на турски ясли, известни събирателно, като "изселнически организации".

Нямаше турски агент на влияние, който да не беше впрегнат в учредяването на партия ДОСТ. Която е първата турска партия, чието наименование е турска дума, има значение на турски. Само по себе си много много показателно. Само по себе си достатъчно доказателство за характера, собствеността и целите на тази турска политическа организация в България.

Нямаше турска провокация, която да не очаквахме, която да не предвидихме и Местан да не направи. Няма по-ясно, по-видимо, по-безспорно турско позициониране, от направеното от Местан в неделя в София.

Въпреки това, според мен, по-опасна ще е ислямистката линия  на тази партия, оглавявана от не безизвестния Хюсеин Хафъзов.

Напомням, че той беше човекът, който бе и продължава да е свързан със защитата и оправдаването за циганите-ислямисти от Пазарджик, както и свързаните с тях ислямисти от незаконния молитвен храм в склада за обувки в Люлин 7.

Да не забравяме и ролята му като секретар на главното мюфтийство при превземането на тази българска организация от турския ДИАНЕТ.

Много показателна е и подкрепата, която получи тази турска инвазия от нашенските либерални грантаджийски пропагандни рупори, маскирани като "медии".

От неделя насам, от сутрин до вечер, либералстващите полезни идиоти перат и облизват публичния образ на Местан и го "ребрандират" като борец срещу корупцията и олигрхията...

Това е същият Местан, който наложи Пеевски за председател на ДАНС. Каква ирония - тези, които си късаха ризите и гащите да протестират срещу Пеевски, днес се пънат и пенят да защитават този, който го предложи.

Тяхната болезнена, налудна, патологична русофобия ги превръща в мазохистични, угодничещи и умилкващи се около агите туркофили и туркопоклонници.

Не ги мисля, съвсем очевидно е, че който им плаща гранта, той им поръчва и кючека.

Кириак-стефчовци е имало и ще има, колкото и да се маскират на "либерали", "медии", "защитници на човешките права", "приятели на бежнаците" и прочее и прочее. Те са облужващ персонал, правят и пишат, каквото им се поръча.

Но турската партия ДОСТ е потенциална заплаха за националната ни сигурност и териториалната цялост на Република България.

И мисля, че достатъчно търпяхме турските наглост и провокации.  

***

Бел.ред. Текстът е написан за в. "Галерия".

Колаж: Иво Ангелов (Свободен човек)Виж още от Специален коментар »

КОМУНИЗЪМ ВТОРА УПОТРЕБА

КОМУНИЗЪМ ВТОРА УПОТРЕБА

Аз деля епохите на две - на епоха на милицията и на епоха на полицията. Бил съм се и с едната, и с другата. Биха ме и едната, и другата. Това е дисидентство, ако исках - щях да го изтъкна. Но у нас да си дисидент се превърна в опит да си слуга на статуквото. А да си слуга на статуквото е нашият най-лош характер.

10 January 2017

59 хиляди. В деца.

59 хиляди. В деца.

Ние днес не се мерим в банкови депозити, космонавти или шопинг престиж, брутен вътрешен продукт или калцинирана сода на глава от населението. Нашата мярка е в деца. 59 хиляди. Българи. За една година. В деца. Ние няма да свършим. Но това, което днес си мислим, че е живот - всъщност не е живот. Не е и бъдеще. Убийте всеки, който ви пречи да се раждате. Убийте го.

30 December 2016

Постижения на неолиберализма по света и у нас

Постижения на неолиберализма по света и у нас

Последно: победата на неолиберализма е на Виенската гара. Там, ако потърсите безплатен интернет ще получите съобщението REFUGEE FREE WI FI. Всичко след това е на арабски, terms and conditions, agree и така нататък. Всичко се прави заради неолибералната идея. А тя е, че някой се опитва да ни ПРОДАВА хуманност. Това е упорита, световна разпродажба - със светещи надписи. Заедно с нея се продава и един нов ляво-религиозен проект, от който тепърва ще страдаме. Защото мълчим.

28 December 2016

Коментари


Специален коментар