Плевнелиев може да се окаже пич?!

Плевнелиев може да се окаже пич?!
29-04-2016г.
54
Дилян Вълев

Със сигурност Росен Плевнелиев е най-семплият ни президент в новата история. Чак жена му не иска да я съпреживява с него.

Аз лично съм водил спорове с жената (моята), която кой знае защо пък хептен не го понася и ми изтъква предимствата на... Георги Първанов!!! Най-голямата политическа курва, която като председател прееба собствената си партия!

Така че Плевнелиев може да е всякакъв, но чак Първанов не е. Знаем чий човек е. Знаем също така, че не трябва да го мислим. Има си и имотите по морето, и всичкото. С Юлияна ще се разберат.

Знаковото, което усещам обаче е, че няма да бъде кандидатура на ГЕРБ за предстоящите избори. Защо? Бойко вече не го харесва и предпочита Сталинка?

Егоцентричният и иначе диалогичен, когато му отърва, наш премиер си назначи президент тогава, да не се лъжем. Обаче, назначението му нещо започна да се еманципира от него. Дали не са се разбрали предварително...

Станало е нещо.

Аз бях сигурен, че в следващите 20 години ще ни управлява премиер Борисов и президент Плевнелиев и обратното. И ще бъдем нещо като Русия и Турция, ама, разбира се, в много по-лош вариант.

Това още не е изключено да се случи, тъй като мандатите на премиера са неограничени, а посредственият, но мъдър български народ ще продължава да гласува за него. Само дето дуетът се очертава Сталинка/Бойко.

А Плевнелиев може да остане в историята като най-успешният президент. Евала, пич, и да си намериш по-сговорчива жена!

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.