За исляма, който носи разруха...

За исляма, който носи разруха...
17-05-2016г.
71
Гост-автор

Знаете ли как стават земетресенията?

Земната кора е разделена на тектонични плочи. Тези плочи плуват върху течната мантия. Няма да влизам в детайли. При движението си тектоничните плочи се допират и трият една в друга.

В даден момент напрежението, акумулирано от този допир и триене ескалира в огромна степен и едната плоча се приплъзва върху другата.Това е съпроводено с огромен избилик на енергия във вид на сеизмични вълни, които разрушават всичко на повръхността.

Така в момента изглежда отношението на исляма и останалите религии в глобален мащаб. Акумулирано е огромно напрежение и недоволство, ескалиращо в омраза и експлозията предстои...съвсем скоро.

Причината, причината е политиката, наложена от президент Барак Хюсеин Обама в САЩ и съюзните и държави.

Политика, налагаща насилствено толериране на исляма и насилствено налагане на исляма. На най-мракобесните форми на ислям, свързани с масови убийства, изнасилвания, робство и дори канибализъм.

Завчера, същият Барак Хюсеин Обама публично заяви, че ислямът бил ценност на нашето "демократично "общество и нашата култура...

В какво се изразява тази ценност?

Може би в демонстративните публични изнасилвания на германски жени в Кьолн? Или палежите на обществени сгради, побоища и изнасилвания на жени в Норвегия и Швеция?

Или в разстреляните без причина стотици френски граждани в Париж?

Това е ислямът. Той носи разруха, смърт и унищожение. И възмездието идва.

Дали ще е кръстоносен поход или провокирана от САЩ война с Русия е без значение, но сметка за престъпленията ще се потърси и виновните ще бъдат екзекутирани.

Без значение дали са в Берлин или Вашингтон.

Спомнете си какво се случи с Адоллф Хитлер и неговия нацизъм...

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.