Мутрите спасиха дъщерите си...

Мутрите спасиха дъщерите си...
21-05-2016г.
108
Читател

Разглеждам си аз снимки на деца на мутри в Инстаграм.

Наргилета, кожени палта, чанти Шанел, хиалурон в устните.

Децата на мутрите са оборудвани като елитните проститутки.

В един момент ми става ясно как човек може с чиста съвест да прекрачи закона, как локви кръв някога са блестели под уличните лампи, за да може днес бижутата да блестят, без на собственичката им да се налага да вижда нечий чуж пенис, за да постигне този блясък...

Говорете каквото искате за мутрите, но те спасиха дъщерите си - не от алчността, не от меркантилността, не от суетата, но от най-вулгарната последица от тях.

Първите три са изпитание, което по нашите географски ширини идва по рождение - то е в нас: войната, че се раждаме роби с очакванията на фараони. И всичките ни Клеопатри - и жените, и гейовете, и травеститите, се снимат от Дубай, защото тук е трудно дори проститутка да бъдеш.

А проститутките винаги са симптом на нещо друго, нещо по-тъжно от занаята си. Я, да ги погледнем бе, тия момичета, лесните - то ние редовно го правим – лъскави са, красиви, стройни, необременени от всеобщото безпътие.

Техният път може да е в калта, но пак е път - те вървят нанякъде, а и калта се мие.  Липсата на бъдеще у нас обаче се пропива до кост, тя е гост, който идва уж за малко - до следващия протест, до следващите избори, но остава завинаги.

Може да се каже, че липсата на бъдеще е дошла като проститутка за час при нас, но накрая сме се оженили. 

Та така, ние наблюдаваме родния бардак, чиято врата момичетата започнаха да затварят отвън, защото ги чака такси към летището.

А някои си хващат такси до летището, за да стават тепърва проститутки навън - защото това някакси вече е адекватна алтернатива.

Трети се хващат да мият чинии и чистят къщи на запад.

Но трябва прекалено много да уважаваш парите, за да хвърлиш толкова труд за толкова малко от тях. 

Само бедният човек уважава парите, а парите, и те са проститутки, ама от най-тъпите - колкото повече ги презираш, толкова повече ще се връщат.

Каква им е алтернативата на нашите принцеси?

Да стоят и да раждат децата на Динко от Ямбол ли?

Нека си ходят, полуголи и приказни, я на изток, я на запад.

На съвременния Балканджи Йово му останаха ръце, за да мастурбира спомняйки си ги.

Останаха му и крака, с които да ходи към кръчмата, за да ги забрави. 

***

Автор: Gia A.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.