Лоши изводи. За България.

Лоши изводи. За България.
07-07-2016г.
36
Лентата

25 години в България се извършва целенасочено разоряване и прогонване на български семейства.

Резултатът - 571 обезлюдени села и градове- призраци.

За същия период паразитиращите етноси, известни повече като малцинства, са на все по-нарастваща издръжка от свиващия се държавен бюджет.

В управлението на България целенасочено се назначават неграмотни или с фалшиви дипломи хора, най-често не-българи, с цел да унищожават българското население.

Как става това? Чрез демографска експазния и подмяна на ценностите.

Вместо да се налагат категорично нормите на българското общество, се проявява толерантност и снизхождение към „културни особености” от типа на – деца раждат деца и деца не ходят на училище, освен, ако родителите им не взимат държавни пари за това.

Всичкотова се случва придружено от истерична медийна пропаганда за "демокрация" и "европейски ценности".

Под формата на "реформи" българското образование се профанизира и унищожава.

Важни за националната идентичност и памет текстове и автори се премахват или се акцентира върху други, по-маловажни. Има директна измяна на факти и подла деформация на историческия контекст. Дори национални светини като образа на Левски са изчиствани от „крайно патриотично” представяне. И опити за това се правят непрекъснато с аргумента, че сме цивилизована, европейска нация, а това са „примитивизми и популизъм”.

Същото унищожаване се извършва и с българската култура.

Без скрупули, без дори много шум, културата ни се обезкървява финансово и дори се осакатяват авторитетите. За да бъдат размити критериите. И когато установим, че културата ни вече е увредена, да е станало късно и да няма смисъл от реакции.

Накратко казано,срещу българите в България се извършва ГЕНОЦИД.

И  в него участват и самите българи.

Именно разделението вътре в нацията е онова, което ни обрича на провал.

А онова, което може да запази нацията жива, се нарича – национално самосъзнание. Национално и българско. Не евроатлантическо, не американско или руско. Българско.

Но да виждате симптоми за наличие на такова?

 

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.