Новият бизнес: Кльощави плеймейтки

Новият бизнес: Кльощави плеймейтки
27-07-2016г.
31
Адриана Аврамова

Наскоро едно момиче ми сподели, че ще си поръча някакъв чай за отслабване, с който Николета и други хубавици като нея си поддържали теглото и слабеели.

Погледнах я недоумяващо, защото имам леки подозрения как точно нашите плеймейтки са толкова слаби и прекрасни, но все пак се поразрових и ето какво открих.

Ако се подвизавате често в социалните мрежи, със сигурност сте попаднали на спонсорирани  снимки от профилите на момичета като Николета, Златките, Бориса, Моника и прочие девойки, набедени за родни сексимволи.

На въпросните фотоси, гореизброените плеймейтки демонстрират перфектните си тела и разкриват на своите фенки тайната на съвършенството.

За едни от тях, това са разни чайове от билки, растящи на специални острови. За други - таблетки тип - хранителна добавка.

Но пък всички - от Николета до Моника, са категорични, че благодарение на рекламирания продукт поддържат стройните си тела и само за седмица смъквали натрупаните мазнинки без никакви усилия.

И съм сигурна, че са много момичетата, които в старанието си да приличат на своите любимки - плейметките от списанията, са си поръчали чудните съставки.

От тази гледна точка, трябва да поздравим хитрия предприемачески дух на  пиарите на въпросните продукти. Определено са се спряли на най-добрите рекламни лица - перфектно изглеждащи момичета, чиято месечна поддръжка излиза няколко бона.

Жени, които в старанието си да поддържат идеалните 48 килограма, се подлагат на всевъзможни диети и лишения, а през останалото време се потят във фитнеса.

За справка - някъде между рекламните снимки за вълшебните чайове, ще намерите други,  с упражненията от фитнеса.

И резултатът от тежката програма на Николета, например, е налице - перфектно, слабо тяло, но със сигурност не благодарение на някакъв странен чай или хапчета.

Преди няколко месеца, Мартин Карбовски започна дискусия по темата в профила си във Фейсбук - възмутен как слаби момичета рекламират продукт за отслабване.

Включи се Бориса Тютюнджиева - едно от рекламните лица на въпросните чайове, щяла да праща опаковка на Карбовски да я пробва. Минаха няколко месеца и не съм чула такава да е достигнала до него.

Защо ли?

Та чудя се, защо девойки, не кажете какво наистина ви коства слабото тяло? С какво се поддържа?

Спорт? Диети? Наркотици?

Кажете ни какво е дневното ви меню и били ли сте някога по-тежки от 50 килограма?

И колко точно пари прибирате, за да залъгвате фенките си, момичета на по 20 години, че рецептата за вашите тела са някакви хапове, а не глад и коремни преси?

Струва ми се, че така е честно.

И че го дължите на по-пълните момичета, които толкова много искат да са като вас - ''перфектни'', нали така се определяте?

 

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.