Краят на света настъпва... днес?

Краят на света настъпва... днес?
29-07-2016г.
15
Лентата

Поредната теория за апокалипсис набира все повече популярност в социалните мрежи. След като краят на света не дойде през 2012 година, новата прогноза гласи, че всички хора ще умрем... днес, на 29 юли 2016.

Авторите  на теорията обясняват, че в петък на 29 юли ще има инверсия на магнитните полета на Земята.

В резултат на това ще има мощни земетресения, а температурата на въздуха ще се повиши. Слънцето ще изстине, а Луната ще стане червена. Нивото на океаните също  ще се покачи. Всички тези промени ще доведат до условия, които ще направят живота на планетата невъзможен.

Магнитните бури са геомагнитни смущения, свързани с процесите, извършващи се на слънцето. Когато възникне огнище на слънцето, в космоса започват да падат плазмени частици, които летят с голяма скорост към планетите от нашата слънчева система. Магнитните бури се случват в момент, когато плазмата достигне атмосферата.

Факт е, че това явление има отрицателно въздействие върху здравето, но не се усеща от всички хора.

В рисковите групи попадат метеорологично-чувствителните хора, тези, чиято имунна система е отслабена, и хората, които често са подложени на стрес.

Ако сте спокойни, здрави, положително настроени, магнитните бури не могат да развалят настроението ви и да влошат здравето ви.

И все пак, ако сте успели да прочетете този материал докрай, може би има шанс да оцелеем и в този апокалипсис?

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.