Тази джаджа ще ви направи шампион на Pokémon Go

Тази джаджа ще ви направи шампион на Pokémon Go
29-07-2016г.
21
Лентата

Играта Pokemon Go се появи едва преди 2 седмици, първо в Америка и Нова Зеландия, като за дни се превърна в най-тегленото приложение. Поради огромния интерес и претоварването на сървърите премиерата на играта в Европа, съответно и в България, се забави.

Приложението е достъпно за смартфоните, работещи с операционни системи iOS (Айфон) и Android (Самсунг), позволява на играчите да обикалят из техните квартали и да „ловят" анимационни същества, наречени покемони.

Играта удивлява с това, че посредством камерата на дисплея на телефона излизат реалните улици, а посредством джипиеса покемоните се появяват на местоположението им в реалния свят.

Понякога играта примамва своите потребители да търсят анимираните герои на доста необичайни места като болници или гробища.

В чест на играта студент от Обединеното кралство, разработи 3D пластмасов кейс, с който играта да върви по-леко и да не се пропускат покемони с неточен удар.
Умният дизайн спира пръстите на играчите от странично приплъзване, като увеличава шансовете за победа.
Самият изобретател Джон Клийвър гарантира перфектно хвърляне за улавяне на покемони.
Модерното изобретение се продава за £ 4.90, но шаблонът е достъпен онлайн, така че всеки запалянко може да си печата свои шаблони за по-лесна игра.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.