Транссексуален, променял пола си три пъти, беше намерен мъртъв

Транссексуален, променял пола си три пъти, беше намерен мъртъв
04-08-2016г.
56
Лентата

Транссексуален артист, който е променял пола си три пъти, беше намерен мъртъв в парк, само няколко часа, след като празнува рождения си ден.
Челси Атонлей е прекарал целия си живот в търсене на истинското си аз - дали е жена, затворена в мъжко тяло или точно обратното.

Половата дисфория е медицинско състояние, при което човек изпитва дискомфорт, защото има несъответствие между биологичната си и емоционална идентичност.
В резултат на това Атинлей, който е роден момче с името Матей - променя пола си три пъти, първо се превръща в жена на 18-годишна възраст, като плаща £ 5,000 за импланти в гърдите.
 

Мъжът привлича медийното внимание, след като миналата година, разкри, че обмисля да се върне към първоначалната си мъжка идентичност.
Всички близки и приятели на Челси са потресени от внезапната й смърт, защото тя е била герой в транссексуалните общества със своята смелост и неподправеност.
Приятелят й споделя: „Аз съм потресен от смъртта на Челси. Искам тя още да е тук, за да й покажа колко много я обичам“.

За първи път едва на 3 години Челси започва да носи женски дрехи, а в училище започва да се движи само в женски компании, които са й помогнали да разбере какво иска от живота.
Приятелите й споделят, че винаги се е чувствала в капана на мъжкото си тяло, но след като споделя с майка си, тя дава купища пари в Тайланд, където й поставят гръдни импланти.
Когато Челси се събудила след операцията избухнала в сълзи от щастие, защото за първи път се почувствала истинска жена.
Но едно събитие преобръща живота й.
През 2013 година майката на Челси умира. Обсебена от силната болка и самотата тя решава да се върне към мъжката си същност.
След месеци опити, тя успява да рестартира мъжките си хормони и тялото й отново започва да произвежда тестостерон.

След това Челси решава да отстрани гърдите си, но с наближаването на операцията тя се разубеждава и решава да си остане старата Челси.
Така животът й преминава в постоянно търсене на себе си, но без резултат.
От полицията споделят, че още не са ясни причините за смъртта й.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.