България: Новото Косово?

България: Новото Косово?
16-08-2016г.
30
Гост-автор

Все по-голяма тревога нараства в България заради перспективата от „второ Косово”, която се появява заради Ислямисткото сепаратистко движение. То се кани да се премести в южната част на държавата. Тази заплаха е игнорирана, разбира се, от западните политици и либералните масови медии, но Knights Templar International научи всичко за опасността, докато наскоро беше на мисия в България. Наша задача е да обърнем внимание на проблема.

***

Заплашената България за 4 години се е сдобила със значимо количество мюсюлмани – етнически българи, чиито предци са преобърнали принудително вярата си по време на Отоманското имперско насилие, но чиито общности по-късно са продължили да бъдат мюсюлмани, по традиция.

Голяма част от тези хора са силно асимилирани и светски, но скорошните посещения на мисионери, финансирани от саудитски уахабити, както и от турската „култрна подкрепа” са довели до засилване на радикализацията.

Трябва да се добави и скорошната значителна имиграция от Турция, плюс разрастващите се „малцинствени съюзи” между про-турската партия в страната и някои членове на циганските малцинства...

Тези все по-мощни „сили” харесват идеята за отделна мюсюлманска държава на южната граница на България с Турция. Ако те вървят по все същия път, в този регион християните могат да очакват да бъдат подложени на етническо прочистване - на семействата им, на църквите – както се случи в Косово.

Въпреки че обикновените българи са ужасени от мисълта, че голяма част от тяхната историческа родина бе ограбена по жесток начин, разрушената българската армия не е в състояние да се бори решително срещу сепаратистки бунтове, да не говорим пък срещу десетките хиляди джихадисти, които биха приветствали възможността да се борят за нова ислямска държава, далеч от руските бомби и сирийската армия.

И точно тези, които готвят този заговор срещу член на ЕС са уверени, че, ако се стигне до това, САЩ ще наложат същото анти-християнско решение в България, както военните самолети на НАТО направиха като изтръгнаха сърцето на Сърбия и го предадоха в ръцете на ислямистки гангстери от Армията за освобождение на Косово.

Единствената разлика този път е, че Русия може да бъде по-малко склонна да отстъпи, и да позволи това да се случи.

В такъв случай, навикът на Вашингтон да използва  ислямисти като гео-политически пионки ще предизвика още един конфликт и потенциална Трета световна война между християнска Русия и нейните многополюсни съюзници, от една страна, и либералните глобалисти, от друга.

Ако нарастващите признаци за подобен сценарий в България са верни, европейците са на път да получат още един горчив урок в престъпната глупост на тяхната политическа класа да насърчава ислямистки бунтове в Близкия изток, докато самодоволно си мисли, че няма да се изправи лице в лице с болезнените последици.

Защото, точно както в Косово, създаването на друг въоръжен джихадски лагер в слабините на отпуснатия Европейски съюз няма да е краят на една историческа трагедия, а само кърваво продължение на кампанията на уахабитския терор, започнала в Сирия с помощта на Вашингтон и Брюксел.

 

 

Източник: knightstemplarinternational.com

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.