Разказът на една секс робиня: Според законите им те могат да ни убиват и изнасилват!

Разказът на една секс робиня: Според законите им те могат да ни убиват и изнасилват!
17-08-2016г.
156
Лентата

Надя Мурад е на 21 години. Родена е в Ирак, част от от малцинството язиди, но след като джихадисти атакували родния й град, те пленили всички жени и деца, и ги продали на черния пазар.

Язидите са кюрдска етно-религиозна общност, която живее в планинския район Синджар в Северен Ирак.

Така Мурад попаднала в редиците на терористичната групировка и се превърнала в секс робиня.

 "За тях ние сме неверници. Според тях, религията на язидите е дяволска и според техните закони могат да ни убиват и изнасилват. Не ми е лесно да разказвам всичко това, но трябва всички заедно да се борят срещу “Ислямска държава”. Трябва да бъдат освободени още 3800 жени".

Тя прекарала три месеца в редиците на „Ислямска държава“, след което намира начин да избяга. Днес Надя живее в Германия и иска да разкаже на целия свят за зверствата, на които са подложени всички етнически групи под контрола на групировката ИДИЛ.

През цялото време Надя била изнасилвана и пребивана жестоко, предавана от мъж на мъж, като предмет без душа и чувства.

"Там все още има жени и деца в плен. Аз бях в група от 120 жени, когато ни докараха в Мосул. Там ни разделиха на групи. Изложиха ни на показ, като добитък. Бяхме продавани, разменяни и системно изнасилвани. Бойците идваха от Сирия, Саудитска Арабия, от Европа. Беше варварско.“ Това разказва Надя пред журналисти.

Тя не разкрива как точно е успяла да избяга, но споделя, че в сравнение с живота в групировката, смъртта не е страшна и някои дори я предпочитат. А тези, които се опитвали да избягат, били наказвани публично – разбили с чук главата на една от девойките, които се опитвали да избягат.

По думите й, джихадистите предпочитали за секс робини - жени от западен тип – блондинки със сини очи и светла кожа. Затова вербуват точно такива по Интернет, с обещания за щастлив семеен живот и любов.

Но щом момичетата се хванат в клопката и заминат в Близкия изток, вместо съпруг, намират злодей, който ги превръща в поредната подчинена секс кукла. 

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.