МОТОРИСТИ ПИШАТ ПИСМО ДО СУЛТАНА

МОТОРИСТИ ПИШАТ ПИСМО ДО СУЛТАНА
25-08-2016г.
18
Лентата

ДЕЙСТВИЯ, КОИТО ЩЕ ПРЕДПРИЕМЕМ СЛЕДВАЩАТА СЕДМИЦА,ТЪЙ КАТО БЪЛГАРСКИЯТ СЪД ЯВНО, ОСВЕН ЧЕ СЕ ГАВРИ С ПАМЕТТА НА ХОРАТА Е И АРОГАНТЕН!!!


1. Писмо до Министерство на правосъдието, изискващо информация относно предприетите мерки срещу Недялка Николова и адекватно наказание, заради аморалнато и безсъвестно отсъждане, довело до бягството на убиеца Фарук.
2. Писмо до МВР, изискващо информация за предприетите действия по издирването и залавянето на Фарук, както и резултатите от тях (и за чия сметка се извършва издирването).
3. Писмо до Министър-председателя на Република България, изискващо личната му ангажираност и съдействие (тъй като институциите видимо не си вършат работата).
4. Писмо до турския посланик, изискващо личното му съдействие (информация по дипломатическите канали) за намиране на Фарук и евентуалната му екстрадация.
5. Писмо до СДВР – „Пътна полиция”, изискващо информация за предприетите мерки срещу шофирането без винетки от чужди граждани, както и статистика за наказаните такива,включително за превишена скорост. Изискване на масирано присъствие по автомагистралите (проверка за винетни стикери, скорост и т.н.) до края на „отпускарския сезон”.
6. Писмо до Европейската Комисия

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.