Специален коментар -

Дойче Веле - за трети път фашисти

31 August 2016   0

Автор Мартин Карбовски

Снимки: DW / Дойче Веле

Дойче Веле - за трети път фашисти

След истерична пропаганда в рамките на няколко години, пропаганда утвърждаваща нови политики, журналистически ценности и мултикултурализъм, днес Дойче Веле започват нова кампания по оправдаването на Меркел и на себе си.

Това на български се нарича обръщане на палачинката.

Представям ви избрани цитати от главния редактор на фашистката медия Дойче Веле” - Александър Кудашев.

Днес първи септември 2016 година той пише така:

"Точно преди една година Меркел произнесе паметното "Ще се справим" и приветства с "добре дошли" стотици хиляди бежанци. Ще се справи ли наистина Германия? Не, категоричен е главният редактор на ДВ Александър Кудашев..."

(Целият текст - ТУК)

Да ликувам ли? Да се радвам ли или да ви напсувам, "световни журналисти" с претенция за изключителност, етични норми и планетарна официозност?!

Не, по-добре просто да ви нарека:

МЕРКЕЛЕТА.

„Дойче Веле”, колеги, с вашия огромен бюджет и заплати ви трябваше година-две-три, за да се усетите, че "няма да се справите".

Да бяхте чели сайта „Лентата” или други бедни, маргинални сайтове, които говореха истината и знаеха, че няма да се справите.

Или просто се правите на изненадани фашисти, каквито всъщност сте. Поддържахте една политика, заради бюджетите си и политическата коректност - политика, в която не вярвахте. Но бяхте и си оставате идиотите на Меркел и мекеретата на мултикултурализма.

Които вече наричаме "меркелета".

Една от отвратителните черти на хората е, че не помнят. Така те могат да повтарят исторически грешки като фашизма няколко пъти. Но има архиви, ето какво пише "Дойче Веле" и Кудашев преди точно една година:

"... 800 хиляди бежанци само през тази година - това е гигантска задача за германците. Но за тях тези 800 хиляди са шанс, а не предизвикателство, камо ли бреме...".

Какъв ентусиазъм! Ето така се прави световна журналистика, деца.

Ако някой ден нямате самочувствие да кажете истината, ако някой ден някой ви кара да лъжете в името на мира или в името на чужди политики, или в името на войната, или в името на чужди богове, ако някой ви съди и глобява заради силните на деня, а вие знаете истината - плюйте на такива официозни медии и "създатели на стандарти" като "Дойче Веле" и Кудашев. Просто плюйте и кажете какво мислите. Онова, което мислите е истината. Срещу него е лъжата на статуквото.

И не ми омръзва. Всички световни беди идват от момента, когато хора като Кудашев и световни медии като „Дойче Веле” започнат да лъжат. Да ентусиазират. Да изкривяват света под ъгъл, удобен за политиката. Те правят това с пари. А истината деца, не струва пари. Няма кой да ви плати за нея. Защото „Дойче Веле”, една световна медия, една медия с история и с основно задължение да не стане отново фашистка, се гърчи в безпринципно противоречие.

Ето отново какво още е казал Кудашев преди година, все едно чета „Работническо дело”:

"...Повечето германци доброволно носят тази своя морална отговорност, (за бежанците!), а за елитите това просто се подразбира. Едно незначително малцинство, уви, ругае и демонстрира срещу бежанците. Отблъскващо е, няма спор, но става дума за едно наистина нищожно малцинство...".

 /Кудашев 04.09. 2015/

Стига бе. Дойче Веле, вие, които се храните от потта на немския селянин и работник, и които винаги клакьорствате на немската върхушка - ами вие сте уволнени от историята за трети път.

Първият път беше, когато славословенето на Хитлер беше религия за ДВ, после като играхте играта на ГДР, преименувани, и сега, когато обръщате палачинката. Отново. И отново сте причина за световен пожар. Млъкнете и се засрамете заради всички и заради мен - всички нас, които разколебавахте чрез сила и диктат.

Вашите стандарти на работа са фашистки стандарти. Това е плесница за вас.

На вашия принцип работят цели правителства, съдебни системи, платените неправителствени организации, тормозителите на Истината.

За трети път фашисти. Наистина сте упорити.Виж още от Специален коментар »

ПАМЕТТА, КОЯТО ТРЯБВА ДА УМРЕ?

ПАМЕТТА, КОЯТО ТРЯБВА ДА УМРЕ?

Води се война срещу паметта ни. Води се на улицата, в знаците, в паметниците, в новите празници. Паметта ни трябва да умре и това вече е официална външна и вътрешна политика. Всеки ден давайте отпор на това, деца. Всеки ден е паметник как срещу нас се води най-неприличната и подла хладка война: да нямаме памет. Борете се за паметта.

20 February 2017

ПИСМО ДО ЗРИТЕЛИТЕ

ПИСМО ДО ЗРИТЕЛИТЕ

Притиснат от всички страни да признае личното право на монаха да прави свирки, глобиха последното разследване, посветено на педерастите в църквата. Няма да има повече опити въобще за скрити камери, където и да е. Защото правилата са на страната на нарушаващите канона и закона. А вие, драги зрители искате разследвания в политиката и далаверите на висшестоящите? Как да стане, като за всеки монах гей ни глобяват?

18 February 2017

ЕЛИН ПЕЛИН СЪЩО ИМА ПРАВА

ЕЛИН ПЕЛИН СЪЩО ИМА ПРАВА

В Елин Пелин местните не искат настаняването на бежанци. Понеже се спрягат правата само на едната страна, справедливо е да дадем възможност да бъде разбрана и другата страна. Тя също има права. 1. Елин Пелин - имате право да мислите различно от държавата и диктата на Европа 2. Елин Пелин - имате право да откажете документи, да ги бавите и да проучвате желаещите да се настанят при вас. 3. Елин Пелин - имате право на местен референдум по въпроса. Общината е независима и е редно да бъдат питани хората от цялата община.

14 February 2017

Коментари


Специален коментар