Специален коментар -

Дойче Веле - за трети път фашисти

31 August 2016   0

Автор Мартин Карбовски

Снимки: DW / Дойче Веле

Дойче Веле - за трети път фашисти

След истерична пропаганда в рамките на няколко години, пропаганда утвърждаваща нови политики, журналистически ценности и мултикултурализъм, днес Дойче Веле започват нова кампания по оправдаването на Меркел и на себе си.

Това на български се нарича обръщане на палачинката.

Представям ви избрани цитати от главния редактор на фашистката медия Дойче Веле” - Александър Кудашев.

Днес първи септември 2016 година той пише така:

"Точно преди една година Меркел произнесе паметното "Ще се справим" и приветства с "добре дошли" стотици хиляди бежанци. Ще се справи ли наистина Германия? Не, категоричен е главният редактор на ДВ Александър Кудашев..."

(Целият текст - ТУК)

Да ликувам ли? Да се радвам ли или да ви напсувам, "световни журналисти" с претенция за изключителност, етични норми и планетарна официозност?!

Не, по-добре просто да ви нарека:

МЕРКЕЛЕТА.

„Дойче Веле”, колеги, с вашия огромен бюджет и заплати ви трябваше година-две-три, за да се усетите, че "няма да се справите".

Да бяхте чели сайта „Лентата” или други бедни, маргинални сайтове, които говореха истината и знаеха, че няма да се справите.

Или просто се правите на изненадани фашисти, каквито всъщност сте. Поддържахте една политика, заради бюджетите си и политическата коректност - политика, в която не вярвахте. Но бяхте и си оставате идиотите на Меркел и мекеретата на мултикултурализма.

Които вече наричаме "меркелета".

Една от отвратителните черти на хората е, че не помнят. Така те могат да повтарят исторически грешки като фашизма няколко пъти. Но има архиви, ето какво пише "Дойче Веле" и Кудашев преди точно една година:

"... 800 хиляди бежанци само през тази година - това е гигантска задача за германците. Но за тях тези 800 хиляди са шанс, а не предизвикателство, камо ли бреме...".

Какъв ентусиазъм! Ето така се прави световна журналистика, деца.

Ако някой ден нямате самочувствие да кажете истината, ако някой ден някой ви кара да лъжете в името на мира или в името на чужди политики, или в името на войната, или в името на чужди богове, ако някой ви съди и глобява заради силните на деня, а вие знаете истината - плюйте на такива официозни медии и "създатели на стандарти" като "Дойче Веле" и Кудашев. Просто плюйте и кажете какво мислите. Онова, което мислите е истината. Срещу него е лъжата на статуквото.

И не ми омръзва. Всички световни беди идват от момента, когато хора като Кудашев и световни медии като „Дойче Веле” започнат да лъжат. Да ентусиазират. Да изкривяват света под ъгъл, удобен за политиката. Те правят това с пари. А истината деца, не струва пари. Няма кой да ви плати за нея. Защото „Дойче Веле”, една световна медия, една медия с история и с основно задължение да не стане отново фашистка, се гърчи в безпринципно противоречие.

Ето отново какво още е казал Кудашев преди година, все едно чета „Работническо дело”:

"...Повечето германци доброволно носят тази своя морална отговорност, (за бежанците!), а за елитите това просто се подразбира. Едно незначително малцинство, уви, ругае и демонстрира срещу бежанците. Отблъскващо е, няма спор, но става дума за едно наистина нищожно малцинство...".

 /Кудашев 04.09. 2015/

Стига бе. Дойче Веле, вие, които се храните от потта на немския селянин и работник, и които винаги клакьорствате на немската върхушка - ами вие сте уволнени от историята за трети път.

Първият път беше, когато славословенето на Хитлер беше религия за ДВ, после като играхте играта на ГДР, преименувани, и сега, когато обръщате палачинката. Отново. И отново сте причина за световен пожар. Млъкнете и се засрамете заради всички и заради мен - всички нас, които разколебавахте чрез сила и диктат.

Вашите стандарти на работа са фашистки стандарти. Това е плесница за вас.

На вашия принцип работят цели правителства, съдебни системи, платените неправителствени организации, тормозителите на Истината.

За трети път фашисти. Наистина сте упорити.Виж още от Специален коментар »

ПАРАНОРМАЛНАТА ДЪРЖАВА

ПАРАНОРМАЛНАТА ДЪРЖАВА

Войната на паметници и история няма да ви нахрани, деца, ще ви раздели и ще ви направи трупове в кървавата чужда игра на ястребинчета и стражари, партизани и взривени църкви. Всичката история наша е пълна с грехове. Искате да я повторим ли, юроди?! Затворете тая страница. И свършете нещо, а не да ровите във Фейсбука като кофа за боклук и да вадите оттам улики.

19 May 2017

Кои сте вие, че да ме съдите?

Кои сте вие, че да ме съдите?

БХК за пореден път дезинформират в своя полза обществото. Не съм осъден за дискриминация. В частно дело на Първа инстанция любезната съдийка просто е намалила претенцията на един гей правозащитник цели десет пъти. Ще има и други инстанции.

12 May 2017

ДИГИТАЛИЗАЦИЯ НА КОЧИНАТА

ДИГИТАЛИЗАЦИЯ НА КОЧИНАТА

Ние сме народ, който е роб на опашките и ние не си представяме как е възможно да не се редиш на опашка. От липсата на електронно правителство се хранят поне половината от 700К държавни чиновници. Дигитализацията ще остави без работа точно тези бюрократи, на които се крепи нашата обща кочина. Всички проблеми на една държава могат да се решат или поне облекчат чрез дигитализация. У нас разчитат тази дума като някаква модерна канализация, непонятна работа.

11 May 2017

Коментари


Специален коментар