Славистите с декларация по случая с пребитата Цвети

Славистите с декларация по случая с пребитата Цвети
15-09-2016г.
18
Лентата

След като Lentata.com публикува материала за пребитата от агитка Цвети (ВИЖ ТУК), с екипа ни се свързаха от Националния клуб на Слависта. Ето и тяхната декларация по случая, без никаква редакторска намеса:

Декларация на НКС във връзка с медийни публикации за неизяснен инцидент

Във връзка с публикации в различни медии за неизяснен инцидент в София на 10 септември, бихме желали да заявим следното: Привържениците на Славия след мача на Славистасрещу Локомотив (Пловдив) от Първа лига, игран на Националния стадион "Васил Левски" и завършил след 21.00 часа, напуснаха щастливи стадиона след победата с 5:2 срещу пловдивския тим. Няма регистрирани никакви инциденти с организираните и неорганизирани привърженици на клуба, както се тиражира в някои медии. Публиката на Славия през последните над 100 години е мерило за култура и възпитание. Почитателите на Славия никога не са били под общ знаменател с понятието "футболни фенове" у нас.
Противопоставяме се на тиражираните грозни спекулации и слухове, базиращи се на непроверени факти, свързани с футболен клуб Славия и с неговите фенове.

Националния Клуб на Слависта 
14 септември, 2016 година

 

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.