Има ли женската богомолка лош вкус в устата след секс?

Има ли женската богомолка лош вкус в устата след секс?
06-10-2016г.
120
Гост-автор

Автор: Алекс Йорданова

Добре знаем, какво означава да имаш приятел за секс. Предимствата на тези взаимоотношения са много и все примамливи.

Винаги имаш усещането, че ти държиш нещата под контрол, че няма какво непредвидено да се случи и балансът ти ще остане цял на сутринта. Много е приятно. Няма задръжки, обещания, лъжи, влудяващи смс-и и всичко, което върви в комплект към стандартните връзки.

Една доста увлекателна игра, която едновременно храни егото и задоволява физическите потребности. И първият път ти вдига адреналина, както и стотния. Чарът му е сравним с богомолката, която отхапвала главата на мъжкия, след акта. За да не се чуди, цяла седмица после, ще се обади ли това прасe, или не...Няма как да ти омръзне.

Когато ти се прииска секс, просто звъниш на някой от установените приятели и после заспиваш със самодоволна усмивка. Няма значение за какво ще си говорите междувременно, защото между вас няма напрежение. Можете да си кажете всичко - от темата за интериора на новия ви апартамент до темата за любовта, която е само някаква си тема, защото вас не ви докосва и нейното коментиране не води до излишен стрес. Всичко е леко и лежерно. А сексът обикновено е силен и запомнящ се. Когато се изкъпете, забравяте за случая. Не го мислите, не анализирате - сега издъних ли се, ще иска ли отново?!

Вие нямате нужда от драми и това е част от играта. Главното условие. Не ви навлизат в личното пространство, животът е все по- хубав и когато пак сте на кеф, избирате познатия номер. Толкова е идилично, че ако не знаех какъв е залогът, бих го правила постоянно.

И остава едно малко съмнение - един лош вкус в устата на вече споменатата богомолка. Рано или късно идва денят на „ИЗНЕНАДАТА“ и този секс се оказва една от най-разрушителните ти постъпки .

Обикновено това е денят, когато осъзнаваш, че човекът, който те задоволява, май също така ти създава едно необичайно усещане в стомаха. Осъзнаваш, че си приличате по хиляди неща, освен по болното его, заради което си устройвате палавите срещи. Даваш си сметка, че сякаш имаш нужда да го виждаш по- често или по- лошото- да вечеряте, да пиете кафе, да се разходите в парка. Всички онези плащеши сигнали, които вият в главата ти, че трябва да му изтриеш номера. Ама е късно...

А най- интересно става, когато горкият човек отсреща не е наясно със задаващия се филм. Досега много рядко съм чувала в подобни ситуации да има споделеност на чувствата, защото по подразбиране чувства няма и все единият от двамата наистина не ги е вложил. Не че другият си е давал сметка, какво може да се случи, но просто не е възпитал сърцето си да не се намесва в неангажиращите оргазми.

Започва леко неудобство при срещите, което естествено си личи. Прекалено гласене, което също така си личи. Едни блудкави погледи, които те издават, ама какво да се прави, като вече си в капана и остава само да се надяваш, че някой ден ще излезнеш без никой да разбере. Само че в стремежа ти да скриеш, че не си спазил правилата на играта, започваш да се тровиш и измъчваш с тайната си.

Следващата стъпка предполага да настъпи голям емоционален момент, в който ти буквално не издържаш повече и с огромен трясък съобщаваш всичко на секс партньора си. Това че си мълчал дълго, придава изключителен и неподправен драматизъм на ситуацията. А този от другата страна, остава в шок. Меко казано.

Тук или ще те разкара, за да не страдаш и да не му досаждаш или по- хитрото и подло - ще те държи, защото френската с любов била по- хубава. Така казват. И двата случая си се наиграл и дълго ще го помниш.

Но да предположим, че обектът на чувствата ти реши да се срещате въпреки инфантилното ти признание. Нали знаеш, какво означава постъпката му? Отнемане на контрола от твоите ръце и започва да прави с неговите, каквото намери за добре. Ти се надяваш денонощно, че някой ден чувствата ти могат да станат споделени, а партньорът ти просто взима максимума от теб и си прави кефа. Много неприятно, но на толкова хора им се случва. Била съм и от двете страни.

Знам колко е хубаво да си с влюбен човек и не искаш да затваряш вратата там, защото егото ти се е вкопчило в нея. И също така съм била влюбена в някой подъл тип, който обича да си играе с парцалени кукли. Наричам го вампиризъм, защото този, който не влага нищо, буквално изсмуква жизнените сили на другия. И в повечето случаи го прави без никакви скрупули, радвайки се на пълно внимание, качествен секс и абсолютна победа.

Случва се да продължава по- дълго и от една нормална връзка.

Омагьосаният кръг става все по- труден за напускане. По правило влюбеният не се предава, докато на невлюбения не му писне и в крайна сметка не спре да му вдига. Веднъж, два пъти, три пъти. Завинаги. Така се случва поредната неизживяна любов в поредния „неангажиращ“ секс.

Глупаво е да се правим на свестни и да си обещаваме, че ще е за последно. Само ми се иска следващия път да си спомним на време, че в подобни деструктивни връзки, винаги единият губи. И ние знаем, кой ще е. Затова има едно малко и старо спасение за напреднали. Никога не си лягай повече от три пъти с някого, с когото нямаш намерение да създаваш по- сериозни взаимоотношения. Толкова. От четвъртия натам е на твоя отговорност. Вампири дебнат навсякъде.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.