Слави: Уважаеми зрители, спите ли, ЦИК извършва чудовищна манипулация

Слави: Уважаеми зрители, спите ли, ЦИК извършва чудовищна манипулация
08-11-2016г.
35
Гост-автор

Централната избирателна комисия извършва чудовищна манипулация с гласуването за референдум. Общият брой на гласувалите за референдума е 3 501 220. За да е задължително решението на референдума, са необходими 3 500 585 гласа. Тоест референдумът е успешен и решенията му са задължителни. Това се казва в Отворена писмо на Слави Трифоново до всички медии във връзка с огласените резултати от референдума. Вижте какво пише в него:

Открито писмо

Уважаеми сънародници, 
в момента един от основните слуги на политическата класа – Централната избирателна комисия извършва чудовищна манипулация с гласуването за референдум. 
Общият брой на гласувалите за референдума е 3 501 220. За  да е задължително решението на референдума, са необходими 3 500 585 гласа. Тоест референдумът е успешен и решенията му са задължителни. ЦИК иска да извади 13 792 гласа, за да обяви референдума за незадължителен. Това е нарушение на закона. 
ЦИК искат да извадят тези бюлетини, защото са били пуснати в урните без плик. Но законът не изисква само действителни бюлетини при отчитане на избирателната активност. А отчита всички гласове. А всичките гласове са 3 501 220. И те са над необходимия брой. Такъв е законът.
Много и много български граждани не можаха да гласуват, защото ЦИК прекрати изборния ден преди да гласуват всички хора. ЦИК махна печата от бюлетините. ЦИК махна видеонаблюдението. ЦИК реално е в услуга на политическата класа и очевидно е получил заповед да саботира референдума.

Уважаеми зрители, спите ли? Колко още доказателства трябва да получим, че сме изправени едни срещу други?! От едната страна народът, от другата - политическата класа и техните слуги!

Слави Трифонов

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.