ФЕОДАЛИЗМЪТ СИ ОТИВА.

ФЕОДАЛИЗМЪТ СИ ОТИВА.
11-11-2016г.
24
Гост-автор

Я да видим какви ПРАВА има всъщност българският президент?

И защо ГЕРБ толкова са се нацупили, че не искаме да им дадем И президентсвото, че ни заплашват с предсрочни избори, които ние да им платим, понеже сме много богати. Сред трите най-важни права на президента според мен са: 1) назначаване на върховните съдии! 2) спиране на конфликтни сделки и закони!! 3) защита на границите!!!

Сега да видим какво ще стане ако всички власти, включително президенстската, преминат към ГЕРБ. Ами нищо особено! Все същото. ФЕОДАЛИЗЪМ. Ама нали сме му свикнали от години, защо да не си продължаваме така - без опозиция, с беззаконие, до пълно заличаване на Българската държава. Българската държава?

Корупция, която се изучава в Китай, природни богатства раздадени на чужденци на концесии, „националните паркове“, които стават частно притежание, включително и българското крайбрежие. При ударено дете на тротоар от бе ем ве на дебелак, у нас се оказва, че детето се е объркало, а дебелака е неизлечимо болен и недосегаем за „правосъдието“, но по-страшното е, че такава новина не ни учудва вече и остава по-кратко в медиите от интрига в Биг Брадър.

Феодална държава, в която законно и каналджийски биват заселвани бежанци и емигранти от крайно ислямистки страни, предимно млади мъже, държава, която законно продава имоти на не-български граждани, държава, където в цели населени места и региони няма надписи на български език и никой не го говори, държава, която почти няма армия за това пък, за по-интересно, вече почти граничи с ИДИЛ/ДАЕШ.

Единственото за което съжалявам, а рядко съжалявам за нещо, е че не гласувах за генерал Радев още на първи тур! Не знам как така точно аз сбърках. От дядо Петко знам, че за да прави свредел, тоно, горка и лупинг летецът не е достатъчно да е отличник на две или три военни академии. Трябва да има повече от 5 сетива, свръзвукова мисъл и собствена надпартийна решителност. Генерал Радев не замеря пресата с дипломи и снимки от фотошоп, просто лети на МИГ 29, което съвсем не е като да си караш бе ем ве-то с двеста по тротоарите сред деца. Не го познавам, но знам как за моите дядовци и прадядовци-военни България беше религия. Къде са тези хора сега?!

Аз за политик няма да гласувам. Ще гласувам за авиатор.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.