КУЛТ - “no comment” публикации

Преглед на пАчата

28 November 2016   0

Автор Ангел Еленков - Аци

Преглед на пАчата

Те ти, мина още една седмица. Кой турил кисело зеле – турил! Ако имах сестра, вече да се е оженила.

 Обама пощади като за последно – пуйка, по случай деня на благодарността, а седмица преди това, нашият нов президент…не пощади пуйката, въпреки че тя се разплака!

Изобщо, поне този американски празник не усвоихме и спазихме българската традиция – За кокошка, няма прошка!

Нещо се разприказваха за мажоритарни избори. Започнаха да поясняват какво означавало. Какво ще ни обясняват, всички знаем какво е мажоретка. Мома в късо поле с пръчка у ръката.

Нямаме много традиции в това.

При нас трябва да са – мижитуриални избори. Произлизащи от – мижитурка.

Иначе, в навечерието на следващите местни избори, бих предложил референдум за избори освен на кметове и общинари, да има мижитуриален избор и за некои други квартални постове.

Например – магазинерка в мини-маркета, че тая нашата много грозна и лъже. Квартален нарко-дилър, също, че тоя обикаля само около училищата, а не ебава детските градини.

И накрая, но не на последно място, избор за квартална проститутка, че настоящата самоотвержено се амортизира.

На бежанците в Харманли им свършиха камъните и е време да ги пратим в каменоломната, поне да си ги изработят.

 А, Фидел Кастро бе убит от „Пума“, защото при последната си публична поява бе с анцуг – „Адидас“!

   Виж още от КУЛТ »

Трябва ли да се бият жените?

Трябва ли да се бият жените?

Ето какво казва в интервю известен имам от Египет: „Аллах почита жените като им дава наказанието на боя. Пророкът Мохамед казва: „Не я бий в лицето, и не я прави да изглежда грозна.”. И виждате ли: Тя вече е почетена. Ако съпругът бие жена си, не трябва да я бие в лицето. А докато я бие, не трябва да я псува. Това е невероятно! Той я бие, за да я дисциплинира. Като допълнение, не трябва да има повече от десет боя на ден и той не трябва да й чупи костите, да я наранява тежко, да й избива зъбите и да й бърка в очите.”...

10 February 2017

Някои хора обичат змии.

Някои хора обичат змии.

В летните дни момичето много обичало да ходи по скалите край брега, да дреме на нагретите камъни и да се слива с природата така че дори стършелите кацали по нея и после отлитали. Там също имало приятели водни змии. Момичето дълго съзерцавало техния живот - как излизат от морето с уловена малка рибка, как я млатят в някой камък за да се омаломощи и после бавно и спокойно я поглъщат, как накрая - издути като боата, глътнала слон от Малкият принц...

29 December 2016

Коментари


Специален коментар