Тя ли ви е виновна?

Тя ли ви е виновна?
11-12-2016г.
80
Адриана Аврамова

Ей, добре, че е Гери-Никол да си поклати яката дупара, за да разбера, че в тази държава все пак има нещо, което да развълнува закърнялото ни ежедневие... дори това нещо да е нечий задник.

Разбира се, не пропуснах да чуя песента и да изгледам клипа след вълната от коментари за огромното падение, което направила девойката с тази песен.  Прочетох всякаква неща, от крайни обиди към нея, през коментари от типа, че е срам за народа ни, за България, както и че заради нея младото поколение не ставало за нищо.

Последното впрочем е вярно, но вината не е в Гери-Никол, колкото и да ви se иска.

Разбирам, че стегнaтият, голям и определено як задник на едно 18-годишно момиче доста ви дразни. Мъжете й се дразнят, вероятно защото просто не им остава нищо друго, освен да им се иска да го барат, ама няма как, а жените цъкат злобно, щото нямат същата ''дупара''.

Родителите пък я сочат с пръст за назидание, развращавала децата им.

Децата им в същото време в другата стая се снимат полуголи, качват се в Интернет, а ако добавим и новата мода - мастурбират онлайн пред камера за пари. Да ви кажа тях далеч не ги бърка новато парче на Гери-Никол и определено не тя ги е научила на тези интересни занимания.

Който е чел мои статии знае, че съм крайно отвратена и много загрижена за развитието на голям процент от младото поколение. Това са едни заблудени и загубени в детството си подрастващи хора, с много досъп до интернет, филми за възрастни и липса на възпитание и внимание. 

Всички тези фактори доведоха до безразборен секс от ранна възраст, употреба на наркотици, алкохол в големи количества и жестоко желание за предизвикване на внимание.

И на това ли Гери-Никол научи децата?

Десетки пъти съм ви разказвала с примери и доказателства за падението на вашите ''ангелчета'', но някак си не ви дреме, че дъщеря ви, гаджето ви или сестра ви е с профилна снимка по сутиен в социалните мрежи, а мъжете точат лиги по нея. Не ви пука и как си търсят богати гаджета да ги издържат срещу секс. Как си говорят помежду си. Какви са разбиранията им за секса и откога го правят. 

Но когато Гери-Никол туърква в клипа за няколко хиляди се превръщате във възмутени граждани с позиция. Била малка, била развратна, разгонена, нахакана...

Въпросната обаче вече е пълнолетен гражданин. Освен това има родители, които са вероятно достатъчно зрели да решат ок ли са щерка им да пее за ''яката си дупара'', без някой да им налива акъл. Не ми се отваря и темата, че като й гледам интервютата звучи толкова нормално, че чак отива към скучна и дори имам съмнения дали пък изобщо се занимава с момчета, гаджета, връзки и секс (за разлика от вашите дъщери).

 Като прибавам и това, че е изпълнител с артистично присъствие без аналог в България, можем просто да замълчим пред усилията й да направи нещо на много високо ниво и по света да се чуе и за нашата държавица.

Защото истината е, че с малки стъпки и 4-5 песни, тя някак успя да направи впечатление там, където циците и възвишените текстове на родните чалгари не успяха.

И  ако си преведете текстовете на тийн идолите в другите държави ще намерите далеч по смущаващи думи и послания. Да не говорим за визия и обем на задниците. Но тях не ги сочите пръст, че развращават горките, мили и прекрасни дечица, нали...

Имам странното чувство, че след няколко годинки Гери-Никол ще пробие навън и се чудя тогава, лицемери, дали пак ще я хейтвате, щото била много дръзка и гола, или вече рязко ще я заобичате ...

Нея и готиния и задник.

Не я защитавам, повярвайте, но уважам труда й и амбицията да успява. Ако повечето млади имаха нейното желание да се реализира, сигурно нямаше да сме толкова закърняла нация.

В крайна сметка - като не ви харесва, не я гледайте, не я слушайте, забранете я на децата ви. Нека видим дали ще са по-свестни без нея.

Не, няма да бъдат. И вие го знаете.

Разполагаме с едно почти изцяло развалено поколение, но причината е много далеч от една певица, пееща за задника си.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.