ФАШИЗЪМ и ПРОПАГАНДА

ФАШИЗЪМ и ПРОПАГАНДА
13-12-2016г.
59
Гост-автор

Д-р Маша Гаврилова, член на УС на „Коалиция за живот без тютюнев дим“, защитава тезата, че БРУТАЛНИТЕ СНИМКИ ВЪРХУ ЦИГАРЕНИТЕ КУТИИ ще спомогнат за намаляване процента на пушачите, което никак не е вярно, дори е смешна и глупава тази теза.

Първо това не са илюстрации, както тя ги нарича, а реални снимки на умрели хора. Да не говорим, че това да идеш в моргата и да снимаш труп си е гнусна гавра.

Интересно защо не гласуват закон за тотално прекратяване на производството на цигари, или същите тези са обвързани с мафията и не могат да си позволят да им спрат кранчето, защото търговията с цигарите е най-голяма на пазара и най-много се печели от тях.

Смешно е да се твърди, че "човек умира или заболява от рак непременно, защото пуши". Цигарите не са някакъв единствен фактор.

Въздухът, който дишаме, да не е безвреден?

Ами да напишем на билбордовете "НЕ ДИШАЙТЕ. ЩЕ ВИ СЕ ПРЪСНАТ ДРОБОВЕТЕ". Смея да твърдя, че храните, които приемаме, са много по-вредни за организма.

Ето, разграждат се в кръвта и т. н.

Защо не представят алкохола с надпис "ЦИРОЗА". Прас-с-с отдолу: не пий, че да ти е мирна главата. А той всъщност много повече убива, защото пияни се качват зад волана и помитат на пътя, пияни излизат в парковете и изнасилват жени и деца. Няма случай, в който под влиянието на никотина да бъде замъглено съзнанието на човека и той да започне да върши глупости, които да застрашават околните. А тези снимки нарушават всякакво обществено приличие!

Какво е това посиняло задушено бебе или този пожълтял зъб с дълбока дупка...!!? Това било директно информиране на пушача какво можело да му се случи. Е, айде моля Ви! Пушачът не знае какво прави...

А редно ли е децата още от малки да виждат по витрините в магазините такива снимки! Д-р Гаврилова твърди, че "в това няма нищо лошо, дори напротив - децата трябва да се запознаят с последствията, които чакат всеки един пушач". "А и това е реалността", казва тя.

Тъй като е рисковано да се шофира, дайте да сложим етикети на автомобилите "ШОФИРАНЕТО УБИВА" и снимки на черепи, кокали и размазани и разчленени бебета...?! Да сложат надпис върху опаковките на пържолите "ЩЕ ВИ ПОРАСНАТ ЦИЦИ", защото са фрашкани с хормони?!

Пушенето е личен избор и отказването му зависи единствено от личната воля на човек. Тези снимки по-скоро показват истинското лице на политиката ни.

А защо скриха информацията за съдържанието на цигарата? Интересно...

Как пък тази женица ще ми твърди, че щом родителите в семейството са пушачи, вероятността да пропушат и децата ѝм е много голяма, защото децата приемали този модел на поведение? Е, айде стига глупости, моля Ви! То е очевАдно, че в почти всички семейства на родители-пушачи, децата ѝм не пушат. Не са си и помисляли даже да пушат, а дори не желаят и да опитват такива неща.

Твърдо против пушенето съм, подкрепям с две ръце тези, които водят борба срещу този лош порок, но тези снимки нарушават абсолютно всякакво обществено приличие.

Пази Боже, след като тези видят, че нищо няма да постигнат, да не извадят белите дробове на вече починал пушач и да ги развяват из улиците. Това са снимки, които – ако такъв филм върви по телевизиите, ще изгони децата...!

ФАШИЗЪМ и ПРОПАГАНДА.

Ама никакво отношение не взеха спрямо гей парадите, дори ги подкрепиха!

Заради това ни сполетяват бедствия!

Заради безбожниците ще патим всички, дори и аз, който съм най-големия безбожник.

Авторът:

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.