Специален коментар -

ЛИЧНО. ПИСМО ДО СЪМИШЛЕНИКА МИ

22 January 2017   0

Автор Мартин Карбовски

ЛИЧНО. ПИСМО ДО СЪМИШЛЕНИКА МИ

БЪЛГАРСКИТЕ еничари имат организация.

Финансиране, групи, миловидни лица и смешки по цялата материя на нашата история.

Вижте долното видео - разбира се, то няма нищо общо с българските еничари. Иначе отивам на съд.

Водим несиметрична война. Знаете, виждате я.

Българските еничари са като секта - те са анонимни и хипер-активни. Зад тях седят благотворителни организации от цял свят. И те смятат, че ни правят добро. Но аз не мисля така.

Те са миловидни и са вплели структурите си, хората си и експертизата си във всяка българска институция - от МВР до Образованието. И смятат да ни модернизират.

Но аз не мисля, че трябва.

И търся съмишленици.

Искам тук да спомена някои хора, от които зависи българските еничари да не победят в тази война.

Искам да спомена доктор Милен Врабевски. Той се опитва да прави нещо. Знаете, разбрали сте от подигравките на българските еничари към него.

Костадин Костадинов. Той издава друг вид учебници. Търсят се, наистина. Скарал се е с повечето патриоти - но ще преглътне обидата.

Ангел Джамбазки - говори по различен начин от другите политици. Има конфликти с много хора, така и трябва.

Соня Момчилова - непрекъснато горещо ми пише как учебниците се изменят и как се подправя историята - като банкнота. Уж е същата, но е фалшива.

Венци Мицов - чуден човек, смешен и адекватен. Пише честно.

Стефан Шарлопов - преди време ми помогна да направя един филм. Искаше да запази паметника на Петко Войвода в гръцкото днес Доган Хисар. Сега ми трябва пак.

И други хора ми трябват. Наричам ги адекватни патриоти. Макар че това е оксиморон отвсякъде.

Искам да кажа на вас, горепосочените и на всички други заинтересовани, че ЛЕНТАТА е уникален проект, където може да пишете. Сами. Без тема. Без поръчка. Свободно.

Ако искате да кажете нещо.

Ако нещо ви притеснява.

Ако разбирате каква война се води срещу нас.

Перфидна война, тиха и миловидна война.

Няма как да ви плащаме. Не искам и да ми плащате.

Но искам да ви задължа. Защото това е единственото, което ми хрумва, че можем да противопоставим на тази война. Публичността на подмяната би трябвало да спре подмяната.

Трябва ние, с нашата енергия, безплатно да спасим, каквото може.

Чета българските учебници днес и не мога да повярвам.

Гледам как се коментират новините и не ми е приятно.

Виждам как се усуква историята, истината, българското - и гневът ми ми напомня, че сме имали и по-тежки исторически периоди. И гневът ми ми напомня , че ще имаме още по-тежки моменти в българската история - ако продължава така.

Но всички вие, които четете и смятате, че до вас се отнася този текст - дайте публичност на сектите от еничари. Кажете имената на тези хора и че не сте съгласни с тях. Кажете какво ви тревожи. Пишете - просто е.

Патриотизмът няма спонсор.

Но както ще видите от долната мултимедия - предателството винаги търси и намира спонсори.

Затова ние трябва да търсим съмишленици. Поканени сте.

Пък - каквото Господ е решил. И каквото сабя покаже.

Простете, ако съм пропуснал някого. Поканата е за всички.

Дори и за тези, които ме имат за враг.

 Виж още от Специален коментар »

АНТИЛИСТА

АНТИЛИСТА

В дясното се случва метаморфоза по Кафка - неправителствени организации искат като хлебарка да се превърнат в правителствени. До днес смучеха от фондациите на чичо Сам, утре ще са на държавна хранилка. Новите еничари искат да бъдат депутати. Те реално никога не са работили работа като хората - стояли са на ясла и са лозунгарствали. Те са новите партийни секретари, които се ориентират в обстановката след идването на дядо Тръмп. Вгледайте се в имената.

22 February 2017

ПАМЕТТА, КОЯТО ТРЯБВА ДА УМРЕ?

ПАМЕТТА, КОЯТО ТРЯБВА ДА УМРЕ?

Води се война срещу паметта ни. Води се на улицата, в знаците, в паметниците, в новите празници. Паметта ни трябва да умре и това вече е официална външна и вътрешна политика. Всеки ден давайте отпор на това, деца. Всеки ден е паметник как срещу нас се води най-неприличната и подла хладка война: да нямаме памет. Борете се за паметта.

20 February 2017

ПИСМО ДО ЗРИТЕЛИТЕ

ПИСМО ДО ЗРИТЕЛИТЕ

Притиснат от всички страни да признае личното право на монаха да прави свирки, глобиха последното разследване, посветено на педерастите в църквата. Няма да има повече опити въобще за скрити камери, където и да е. Защото правилата са на страната на нарушаващите канона и закона. А вие, драги зрители искате разследвания в политиката и далаверите на висшестоящите? Как да стане, като за всеки монах гей ни глобяват?

18 February 2017

Коментари


Специален коментар