Специален коментар -

ЛИЧНО. ПИСМО ДО СЪМИШЛЕНИКА МИ

22 January 2017   0

Автор Мартин Карбовски

ЛИЧНО. ПИСМО ДО СЪМИШЛЕНИКА МИ

БЪЛГАРСКИТЕ еничари имат организация.

Финансиране, групи, миловидни лица и смешки по цялата материя на нашата история.

Вижте долното видео - разбира се, то няма нищо общо с българските еничари. Иначе отивам на съд.

Водим несиметрична война. Знаете, виждате я.

Българските еничари са като секта - те са анонимни и хипер-активни. Зад тях седят благотворителни организации от цял свят. И те смятат, че ни правят добро. Но аз не мисля така.

Те са миловидни и са вплели структурите си, хората си и експертизата си във всяка българска институция - от МВР до Образованието. И смятат да ни модернизират.

Но аз не мисля, че трябва.

И търся съмишленици.

Искам тук да спомена някои хора, от които зависи българските еничари да не победят в тази война.

Искам да спомена доктор Милен Врабевски. Той се опитва да прави нещо. Знаете, разбрали сте от подигравките на българските еничари към него.

Костадин Костадинов. Той издава друг вид учебници. Търсят се, наистина. Скарал се е с повечето патриоти - но ще преглътне обидата.

Ангел Джамбазки - говори по различен начин от другите политици. Има конфликти с много хора, така и трябва.

Соня Момчилова - непрекъснато горещо ми пише как учебниците се изменят и как се подправя историята - като банкнота. Уж е същата, но е фалшива.

Венци Мицов - чуден човек, смешен и адекватен. Пише честно.

Стефан Шарлопов - преди време ми помогна да направя един филм. Искаше да запази паметника на Петко Войвода в гръцкото днес Доган Хисар. Сега ми трябва пак.

И други хора ми трябват. Наричам ги адекватни патриоти. Макар че това е оксиморон отвсякъде.

Искам да кажа на вас, горепосочените и на всички други заинтересовани, че ЛЕНТАТА е уникален проект, където може да пишете. Сами. Без тема. Без поръчка. Свободно.

Ако искате да кажете нещо.

Ако нещо ви притеснява.

Ако разбирате каква война се води срещу нас.

Перфидна война, тиха и миловидна война.

Няма как да ви плащаме. Не искам и да ми плащате.

Но искам да ви задължа. Защото това е единственото, което ми хрумва, че можем да противопоставим на тази война. Публичността на подмяната би трябвало да спре подмяната.

Трябва ние, с нашата енергия, безплатно да спасим, каквото може.

Чета българските учебници днес и не мога да повярвам.

Гледам как се коментират новините и не ми е приятно.

Виждам как се усуква историята, истината, българското - и гневът ми ми напомня, че сме имали и по-тежки исторически периоди. И гневът ми ми напомня , че ще имаме още по-тежки моменти в българската история - ако продължава така.

Но всички вие, които четете и смятате, че до вас се отнася този текст - дайте публичност на сектите от еничари. Кажете имената на тези хора и че не сте съгласни с тях. Кажете какво ви тревожи. Пишете - просто е.

Патриотизмът няма спонсор.

Но както ще видите от долната мултимедия - предателството винаги търси и намира спонсори.

Затова ние трябва да търсим съмишленици. Поканени сте.

Пък - каквото Господ е решил. И каквото сабя покаже.

Простете, ако съм пропуснал някого. Поканата е за всички.

Дори и за тези, които ме имат за враг.

 Виж още от Специален коментар »

Facebook REBEL

Facebook REBEL

Фейсбук ми е нужен, защото не цъкате директно в сайта Лентата, който няколко НПО-та искат да забранят. Вие цъкате на профилите. Нещо като пощата между нас да е в ръцете на фашистите. Няма как, пак ще я ползваме. Но искам да ви попитам как е възможно да те спират да говориш на определени теми, а за други - ебавката да е безкрайна. Само това искам да попитам вас, които влизате в електронното русло.

14 June 2017

В ЗАЩИТА НА ПЪРВАТА ДАМА

В ЗАЩИТА НА ПЪРВАТА ДАМА

Първата дама си има проблеми и трябва да бъде поздравена за това. Нейното послание е просто - щом рекламирате себе си на площада като ролеви модел в сексуалността - бъдете отговорни и кажете нещо за предпазните средства и половите болести. О, ние забравихме, че вас СПИН не ви лови. Вие сте на власт, вие сте на мода, вие сте Живков-гей, на когото не бива да се правят забележки. Малки розови Сталин-гей и Хитлер-гей.

13 June 2017

LOVE IS LOVE. ОСЪЗНАХ.

LOVE IS LOVE. ОСЪЗНАХ.

Педерастите ми забраниха Аполинер. Точно те, мамка му. Осъзнавате ли, че много цитати от вашата любима книга – „11 000 камшика (Или похожденията на един принц)“ - ще са невъзможни, заради новите стандарти. В тези стандарти всеки може да чука всеки, всеки може да чука всичко, но не бива да се говорят мръсни думи. Осъзнавате ли?! Мястото, където грехът е норма, свободата ще е невъзможна. Това осъзнах. Ужасно е.

11 June 2017

Коментари


Специален коментар