Специален коментар -

ВЪН ПЕДЕРАСТИТЕ ОТ ЦЪРКВАТА 2

04 February 2017   0

Автор Мартин Карбовски

ВЪН ПЕДЕРАСТИТЕ ОТ ЦЪРКВАТА 2

Господари на ефира правят една тема, която правихме аз и моят екип преди време. Те са заснели как монах търси и намира мъжка любов в Интернет.

Пуснаха началото на разследването на Боби Ваклинов в четвъртък, в понеделник е реалната история. Малко след това, представител на БХК се опитва да спре излъчването на разследването. С петиция. Тук.!!!

Има хора, които искат да приемем без дебат, че в Православната Църква може и трябва да има педерасти. Че всичко това е естествено.

Такъв човек е Радослав Стоянов, тих гей, борец за справедливост, който днес прави всичко възможно в понеделник „Господари на ефира” да не излъчи скритата камера, където монах-гей прави фелацио на поръчано през Интернет момче.

Трябва да попитаме БХК, чиято креатура е Радослав Стоянов - вие наистина ли мислите, че можем за няколко дни да приемем без дебат за нормално един наш монах да прави свирки, уредени през Фейсбук?

Искате ли, Стоянов, клети, да приемем това за нормално и да заспим?

Ние не можем да спим, след това, което знаем.

Нас нещо в тази работа ни притеснява.

Ние, повечето хора в тази страна, мислим, че един монах би трябвало да се срамува от свирките, които прави на мъже.

Ние не искаме да приемаме това за нормално.

Свикнали сме да виждаме великите гейове да са на сцената, в киното, в книгите. Но не разбираме как могат да битуват в църквата. Нашата.

Скъпи про-активни гейове - Радославе: свикни с мисълта, че ние сме ретроградни, консервативни хора, които никога няма да приемат, че в нашата църква во Христа ще има такива хора. Ти не смяташ, че това е грях. Ние смятаме, че е ужасен такъв. И никога няма да се разберем. Поне, докато ти плащат да работиш педераст в отдел пропаганда.

Ние, които не искаме педерасти в Църквата, ние, същите не искаме дебат дали им е там мястото.

Ние искаме да разбереш, че това не е нормално. И ново нормално няма. И че всеки гей, когато прави свирки с расо ще бъде компрометиран, не защото е сниман, а защото прави свирки. И защото това се случва развратно и безнаказано.

И църква от педерасти няма да има. Тя няма бъдеще. Няма да се случи сборище гейове да служи на Бог. Неперспективно е.

Не приемаме и ще отхвърляме педерастите в църквата, дори да ни съдите и дори да свалите последната ни риза от гърба.

Църквата е светлина, не е анален секс. Църквата е честност, не е поквара. Църквата е присърце, не е свързана с червата и содомията.

Покайте се.

Вместо това, драги читатели, вместо да се покаят - те пишат петиция и искат да спрат телевизора.

Вашето няма да се случи.  Не, защото сте гадни педерасти. Вие сте чудесни педерасти. Но вашето няма да се случи, защото сърцата на хората ще останат на страната на Бог. Вие сте на другата страна. Обратната.Виж още от Специален коментар »

АНТИЛИСТА

АНТИЛИСТА

В дясното се случва метаморфоза по Кафка - неправителствени организации искат като хлебарка да се превърнат в правителствени. До днес смучеха от фондациите на чичо Сам, утре ще са на държавна хранилка. Новите еничари искат да бъдат депутати. Те реално никога не са работили работа като хората - стояли са на ясла и са лозунгарствали. Те са новите партийни секретари, които се ориентират в обстановката след идването на дядо Тръмп. Вгледайте се в имената.

22 February 2017

ПАМЕТТА, КОЯТО ТРЯБВА ДА УМРЕ?

ПАМЕТТА, КОЯТО ТРЯБВА ДА УМРЕ?

Води се война срещу паметта ни. Води се на улицата, в знаците, в паметниците, в новите празници. Паметта ни трябва да умре и това вече е официална външна и вътрешна политика. Всеки ден давайте отпор на това, деца. Всеки ден е паметник как срещу нас се води най-неприличната и подла хладка война: да нямаме памет. Борете се за паметта.

20 February 2017

ПИСМО ДО ЗРИТЕЛИТЕ

ПИСМО ДО ЗРИТЕЛИТЕ

Притиснат от всички страни да признае личното право на монаха да прави свирки, глобиха последното разследване, посветено на педерастите в църквата. Няма да има повече опити въобще за скрити камери, където и да е. Защото правилата са на страната на нарушаващите канона и закона. А вие, драги зрители искате разследвания в политиката и далаверите на висшестоящите? Как да стане, като за всеки монах гей ни глобяват?

18 February 2017

Коментари


Специален коментар