Специален коментар -

ВЪН ПЕДЕРАСТИТЕ ОТ ЦЪРКВАТА 2

04 February 2017   0

Автор Мартин Карбовски

ВЪН ПЕДЕРАСТИТЕ ОТ ЦЪРКВАТА 2

Господари на ефира правят една тема, която правихме аз и моят екип преди време. Те са заснели как монах търси и намира мъжка любов в Интернет.

Пуснаха началото на разследването на Боби Ваклинов в четвъртък, в понеделник е реалната история. Малко след това, представител на БХК се опитва да спре излъчването на разследването. С петиция. Тук.!!!

Има хора, които искат да приемем без дебат, че в Православната Църква може и трябва да има педерасти. Че всичко това е естествено.

Такъв човек е Радослав Стоянов, тих гей, борец за справедливост, който днес прави всичко възможно в понеделник „Господари на ефира” да не излъчи скритата камера, където монах-гей прави фелацио на поръчано през Интернет момче.

Трябва да попитаме БХК, чиято креатура е Радослав Стоянов - вие наистина ли мислите, че можем за няколко дни да приемем без дебат за нормално един наш монах да прави свирки, уредени през Фейсбук?

Искате ли, Стоянов, клети, да приемем това за нормално и да заспим?

Ние не можем да спим, след това, което знаем.

Нас нещо в тази работа ни притеснява.

Ние, повечето хора в тази страна, мислим, че един монах би трябвало да се срамува от свирките, които прави на мъже.

Ние не искаме да приемаме това за нормално.

Свикнали сме да виждаме великите гейове да са на сцената, в киното, в книгите. Но не разбираме как могат да битуват в църквата. Нашата.

Скъпи про-активни гейове - Радославе: свикни с мисълта, че ние сме ретроградни, консервативни хора, които никога няма да приемат, че в нашата църква во Христа ще има такива хора. Ти не смяташ, че това е грях. Ние смятаме, че е ужасен такъв. И никога няма да се разберем. Поне, докато ти плащат да работиш педераст в отдел пропаганда.

Ние, които не искаме педерасти в Църквата, ние, същите не искаме дебат дали им е там мястото.

Ние искаме да разбереш, че това не е нормално. И ново нормално няма. И че всеки гей, когато прави свирки с расо ще бъде компрометиран, не защото е сниман, а защото прави свирки. И защото това се случва развратно и безнаказано.

И църква от педерасти няма да има. Тя няма бъдеще. Няма да се случи сборище гейове да служи на Бог. Неперспективно е.

Не приемаме и ще отхвърляме педерастите в църквата, дори да ни съдите и дори да свалите последната ни риза от гърба.

Църквата е светлина, не е анален секс. Църквата е честност, не е поквара. Църквата е присърце, не е свързана с червата и содомията.

Покайте се.

Вместо това, драги читатели, вместо да се покаят - те пишат петиция и искат да спрат телевизора.

Вашето няма да се случи.  Не, защото сте гадни педерасти. Вие сте чудесни педерасти. Но вашето няма да се случи, защото сърцата на хората ще останат на страната на Бог. Вие сте на другата страна. Обратната.Виж още от Специален коментар »

Facebook REBEL

Facebook REBEL

Фейсбук ми е нужен, защото не цъкате директно в сайта Лентата, който няколко НПО-та искат да забранят. Вие цъкате на профилите. Нещо като пощата между нас да е в ръцете на фашистите. Няма как, пак ще я ползваме. Но искам да ви попитам как е възможно да те спират да говориш на определени теми, а за други - ебавката да е безкрайна. Само това искам да попитам вас, които влизате в електронното русло.

14 June 2017

В ЗАЩИТА НА ПЪРВАТА ДАМА

В ЗАЩИТА НА ПЪРВАТА ДАМА

Първата дама си има проблеми и трябва да бъде поздравена за това. Нейното послание е просто - щом рекламирате себе си на площада като ролеви модел в сексуалността - бъдете отговорни и кажете нещо за предпазните средства и половите болести. О, ние забравихме, че вас СПИН не ви лови. Вие сте на власт, вие сте на мода, вие сте Живков-гей, на когото не бива да се правят забележки. Малки розови Сталин-гей и Хитлер-гей.

13 June 2017

LOVE IS LOVE. ОСЪЗНАХ.

LOVE IS LOVE. ОСЪЗНАХ.

Педерастите ми забраниха Аполинер. Точно те, мамка му. Осъзнавате ли, че много цитати от вашата любима книга – „11 000 камшика (Или похожденията на един принц)“ - ще са невъзможни, заради новите стандарти. В тези стандарти всеки може да чука всеки, всеки може да чука всичко, но не бива да се говорят мръсни думи. Осъзнавате ли?! Мястото, където грехът е норма, свободата ще е невъзможна. Това осъзнах. Ужасно е.

11 June 2017

Коментари


Специален коментар