Актуално! - Актуални публикации

Молим се за Васко

11 February 2017   0

Автор Милена Янинска

Молим се за Васко

В момента в „Пирогов” докторите се борят за живота на двугодишно момченце. Васил. Собствената му майка, жена в ясно съзнание и добро здраве, го пребива до критично състояние в кома.

Би било скандален частен случай, ако още 65 процента от децата у нас не живеят като жертви в собствените си семейства.

Нека го кажем, както е  – повече от половината родители у нас бият и тормозят децата си, повече от половината деца в България живеят в насилие, болка и мъка.

65 %. Статистиката я съобщиха по телевизията...

За Васил научихме от новините, за колко никога няма да разберем?

Това са хиляди малки телца и сърчица, които агонизират в ръцете на своите създатели.

65 процента от хората у нас, правят деца, за да ги бият, малтретират, изнасилват, за да ги превърнат в просяци, проститутки, престъпници или в най-добрия случай – простаци.

Това е бъдещето на България. То расте с убеждението, че животът е жесток, несправедлив, болезнен, че животът е звяр. И утре ще припознават и воюват с този звяр в лицето на всичко, и с цената на всичко.

Васко вече е лежал в болница с мама. Вече е бил извеждан от дома си, заради подозрения за тормоз. И после е върнат обратно. А днес е в кома.

Когато социалните отнемат децата от биологичните им родители ги наричате зверове. Оставете хората да си вършат работата. Зверовете са по-истински, отколкото предполагате -  живеят в стаите на тези деца. И им правят закуска. А после им удрят главите в стените. И ги ритат. И не спират. Това се случва.

Когато ви кажа – не им помагайте – ме наричате груба. Но тези зверове ще се размножават, докато имат полза от това. Това не са родители, а изродени примати. И единствената помощ, от която имат нужда е медицинска, психиатрична... защото аз не мога и не искам да повярвам, че нормален човек, че майка със здрав разсъдък, е способна да удря детето си в стената.

Човешката жестокост трябва да има някакви граници...

Ако искате да бъдете наистина добри, ако искате да помагате – осиновявайте! Станете приемно семейство – дайте дом и любов. Спасете живот! Дрешките са последното, от което тези деца имат нужда. 

Васко, мило дете, моля се за теб. За всички като теб...

***

Бел.ред.

Lentata.com иска да добави само няколко факти и въпроси към казуса:

-         Майката на детето е 22-годишната Ангелина Цонева.

-         Майката на детето е от „ромски произход”.

-         Майката на детето е казала първоначално на лекарите, че детето „е паднало”. Чак после, че  му е удряла главата в стената.

-         Майката на детето го е пребивала и друг път . „"Когато е било на 8 месеца, то постъпило в болница с пневмония. Майката го пребила, за да спре да плаче”, обясни експертът от „Социално подпомагане”- Септември Теодора Петрова.

-         Социалните били отнели от майката на детето – детето за 6 месеца, после й го върнали.

-         За майката на детето, хора от града й Спетември и близки запознати твърдят, че била „избухлива и вероятно с психични отклонения”.

-         Масово медиите някак избягват да кажат факта за произхода и миналото на майката на детето. От новините разбираме, че майката на детето е просто някаква си майка. А то не е просто това. Тя има конкретен произход. А социалните конкретно на нея  са върнали вече битото дете.

-         Нямаме повече факти, дано вие имате повече въпроси.Виж още от Актуално! »

Новите леви

Новите леви

Няма как да симпатизирам на съвременните левичарски идеологии в развитите западни страни, които стимулират нови и нови паразитиращи маси от хора. Щото е едно да не работиш, защото няма работа или да го правиш при непоносими условия и унизително заплащане, а съвсем друго да не работиш, защото е по-яко работещите да те хрантутят чрез поредната социална програма на държавата.

17 August 2017

Бързи и яростни срещу неонацистите, белите

Бързи и яростни срещу неонацистите, белите

Вярваше ли ви се, че Небелият човек ще бъде превърнат в жертва по подразбиране и модифициран във вечно прецакания – все него ще го третират несправедливо, полицията все него ще бие повече от обикновеното, а бялото общество все нещо ще му дължи. Вярваше ли ви се, че дори и най-нечовешките неща, които произлизат от Небелия човек, винаги ще бъдат оправдавани със системата, създадена от Белия.

17 August 2017

ЗВЕРИЛНИЦА

ЗВЕРИЛНИЦА

Например – виждаш как малките населени места са се превърнали в зверилници. Резервати за изродени човекоподобни с полови органи, които отделят заразна лепкава воняща слуз, която създава нови видове. Виждаш еволюцията на бедността. Когато мизерията прекалено дълго ебе бащата, той започва да ебе лели.

15 August 2017

Коментари


Специален коментар