В услуга на либерализма.

В услуга на либерализма.
16-02-2017г.
31
Лентата

Един идиот с инициали Б. М., явно от новите демократи, написа следното:

"От свое и на своите приятели име, в качеството ни на "жълтопаветници", ще се опитам да обясня на скъпите си сънародници какво всъщност представляваме, за да не ни гледате като извънземни. 
Ние сме родени в центъра на столицата, образовани сме и имаме добри професии. Слушаме Ролинг стоунс и Майълс Дейвис, понякога дори Брукнер. Не носим анцузи, когато не спортуваме, не ходим на концертите на Пайнер, Слави и Азис. Четем книги, колкото и да ви е странно. По принцип сме възпитани, макар да можем да бъдем и големи хулигани. Повечето от нас не мислят, че Иван Костов е разпродал милата ни Родина, че е циганин или, че яде живи деца, но всички смятаме, че злините в България идват от комунистите и ченгетата, които за 72 г. ви превърнаха от народ в био маса. Не се обиждайте, такива сте: ходите по улиците облечени с анцузи, събувате си обувките, за да не цапате вкъщи, слушате чалга, четете само вестници, гледате български мачлета и залагате на Еврофутбол, с надежда да оправите финансовото си положение. Дамите, пък, гледат сериали, в които се говори за любов! Ракията е вашето упование.
А когато дойдат избори, гласувате все за едни и същи престъпници, които с удоволствие ви грабят: двете бекапета (БСП и ГЕРБ), патреотите-милиционери (Волен, Каракачанов, Симеонов, Енчев и пр.), турските ченгета (Соколя, Местан и пр.). Вярвате на един изкуфял старец, дошъл от Мадрид, че за 800 дни ще ви оправи. Харесвате Жорж Ганчев, Бареков, Марешки и всякакви други политически клоуни. После се разочаровате от тях, но винаги си намирате нови. В безизходица сте и не виждате изход от ситуацията. А кукловодите потриват доволно ръце! 
Така е било, така е и така ще бъде.... докато не осъзнаете, че вашите управници не трябва да бъдат като вас - та погледнете ги само: Гоце, селянин от Сирещник, който изпраща цветя на циганска чалга певица, Цецо и Баце, които са се образовали във физкултурно и милиционерско училище, новото ви президентче - военен, едвам-едвам сричащ, наркоманчето Волен, пияниците Вежди и проф. Божо и пр. и пр. 
Започнете да уважавате културата и интелекта на хората. Спрете да се подигравате на по-умните от вас. Не мислете, че да си възпитан е равнозначно на педераст. Спрете да нападате различните. Не завиждайте. Не мислете, че в Европа живеят гейове. И най-сетне - разберете, че Русия е враг на Отечеството ни и от нея няма да видим нищо добро. Бъдещето на България е европейско, в семейството на богатите и цивилизовани народи. Зная, че във всеки град в България има също такива "жълтопаветници". Едва, когато властта е в техни ръце, нещата постепенно ще се нормализират...
Бог да пази България!
ПС Ние не ви мразим и презираме. Болно ни е за вас и съдбата на страната...".

***

Това са новите десни. Те имат абсолютната идея, че са по-добрата част от населението. Това е чист фашизъм, увереност, граничеща с желанието да докажем, че нашите черепи са по-добри от вашите.

В името на волтерианската идея, ние публикуваме онова, което може и да не е наше мнение. Но сме длъжни да му дадем гласност.

Пазете се от леви или десни, които смятат, че са по-добри от вас. Че са по-добро качество хора. Че те са знаещите, а вие сте простите. Че мястото, където си роден е от значение.

Ако това са ни десните, то по-добре станете леви.

Ако това са ви левите - по-добре станете десни.

Ако това са ви и десните, и левите, теглете им една майна и чакайте да бъдете продадени в робство.

От робството човек може да се отърве.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.