Актуално! - Актуални публикации

В услуга на либерализма.

16 February 2017   0

Автор Лентата

В услуга на либерализма.

Един идиот с инициали Б. М., явно от новите демократи, написа следното:

"От свое и на своите приятели име, в качеството ни на "жълтопаветници", ще се опитам да обясня на скъпите си сънародници какво всъщност представляваме, за да не ни гледате като извънземни. 
Ние сме родени в центъра на столицата, образовани сме и имаме добри професии. Слушаме Ролинг стоунс и Майълс Дейвис, понякога дори Брукнер. Не носим анцузи, когато не спортуваме, не ходим на концертите на Пайнер, Слави и Азис. Четем книги, колкото и да ви е странно. По принцип сме възпитани, макар да можем да бъдем и големи хулигани. Повечето от нас не мислят, че Иван Костов е разпродал милата ни Родина, че е циганин или, че яде живи деца, но всички смятаме, че злините в България идват от комунистите и ченгетата, които за 72 г. ви превърнаха от народ в био маса. Не се обиждайте, такива сте: ходите по улиците облечени с анцузи, събувате си обувките, за да не цапате вкъщи, слушате чалга, четете само вестници, гледате български мачлета и залагате на Еврофутбол, с надежда да оправите финансовото си положение. Дамите, пък, гледат сериали, в които се говори за любов! Ракията е вашето упование.
А когато дойдат избори, гласувате все за едни и същи престъпници, които с удоволствие ви грабят: двете бекапета (БСП и ГЕРБ), патреотите-милиционери (Волен, Каракачанов, Симеонов, Енчев и пр.), турските ченгета (Соколя, Местан и пр.). Вярвате на един изкуфял старец, дошъл от Мадрид, че за 800 дни ще ви оправи. Харесвате Жорж Ганчев, Бареков, Марешки и всякакви други политически клоуни. После се разочаровате от тях, но винаги си намирате нови. В безизходица сте и не виждате изход от ситуацията. А кукловодите потриват доволно ръце! 
Така е било, така е и така ще бъде.... докато не осъзнаете, че вашите управници не трябва да бъдат като вас - та погледнете ги само: Гоце, селянин от Сирещник, който изпраща цветя на циганска чалга певица, Цецо и Баце, които са се образовали във физкултурно и милиционерско училище, новото ви президентче - военен, едвам-едвам сричащ, наркоманчето Волен, пияниците Вежди и проф. Божо и пр. и пр. 
Започнете да уважавате културата и интелекта на хората. Спрете да се подигравате на по-умните от вас. Не мислете, че да си възпитан е равнозначно на педераст. Спрете да нападате различните. Не завиждайте. Не мислете, че в Европа живеят гейове. И най-сетне - разберете, че Русия е враг на Отечеството ни и от нея няма да видим нищо добро. Бъдещето на България е европейско, в семейството на богатите и цивилизовани народи. Зная, че във всеки град в България има също такива "жълтопаветници". Едва, когато властта е в техни ръце, нещата постепенно ще се нормализират...
Бог да пази България!
ПС Ние не ви мразим и презираме. Болно ни е за вас и съдбата на страната...".

***

Това са новите десни. Те имат абсолютната идея, че са по-добрата част от населението. Това е чист фашизъм, увереност, граничеща с желанието да докажем, че нашите черепи са по-добри от вашите.

В името на волтерианската идея, ние публикуваме онова, което може и да не е наше мнение. Но сме длъжни да му дадем гласност.

Пазете се от леви или десни, които смятат, че са по-добри от вас. Че са по-добро качество хора. Че те са знаещите, а вие сте простите. Че мястото, където си роден е от значение.

Ако това са ни десните, то по-добре станете леви.

Ако това са ви левите - по-добре станете десни.

Ако това са ви и десните, и левите, теглете им една майна и чакайте да бъдете продадени в робство.

От робството човек може да се отърве.Виж още от Актуално! »

Помиярът носи фес

Помиярът носи фес

Даже еничари не сте, защото ви липсва трагиката на принудата. Вие сте осъзнат избор, вие сте доброволно вдигнатата ръка, вие сте ръцете, които сами си навиват чалмите и сами си свалят гащите. Вие сте потурнаци по желание и дьонмета от доброволческия корпус. Вие дори нямате болен човек вкъщи, заради когото да правите трудни избори. И затова никога няма да бъдете българи с българите, турци с турците, нито антикомунисти с евроатлантиците. Ще бъдете равни единствено с помиярите и точно това трябва да пише на моралния ви гроб.

23 February 2017

Отворено писмо за Крисия

Отворено писмо за Крисия

Разочарована съм, че текстът ми не предизвика адекватна и зряла дискусия по отношение на това как славата се отразява на децата, но за сметка на това избълвахте куп гнусотии по адрес на Крисия. Което не ви прави чест, защото пред същото дете се прекланяхме само преди две години. Във ваше дясно в сайта, в графата най-четени, ще видите мой материал от 2014-та година, когато Крисия беше нашият герой и повод за радост и усмивки. Искаше ми се статията ми да стигне до нея, за да разбере, че нищо не е по-прекрасно от пълноценното детство, защото то няма да се върне.

22 February 2017

Ние - индианците на Европа

Ние - индианците на Европа

То като сме демокрация и светът толкова се вълнува от темата СЕТА, не е ли редно да се започне разговор защо подминахме опцията референдум? Това е един от най-важните въпроси за икономиката и бъдещето на страната все пак… Но за разлика от индианците, които държали да умрат на земята си, ние лесно се мятаме на самолета в поиск на по-достъпно ГМО и по-голяма плазма.

20 February 2017

Коментари


Специален коментар