АНТИЛИСТА

АНТИЛИСТА
22-02-2017г.
32
Мартин Карбовски

Направихте така, че нормален човек да няма за кого да гласува.

Особено в дясно - в дясното днес имаме люспи и обелки, които ни карат да мечтаем за Иван Костов.

В ляво нещата са ясни - умни хора с минало. Професори и журналисти, водачи на листа с червени субекти, която те самите не познават добре.

Левите подходиха мажоритарно и ще имат успех.

Но десните избиратели са в потрес. Не от отделни имена, не от политическата хамелеонщина, а и от анти-българите, които влязоха в десните листи.

Граждани, днес имате избор - от една страна старите леви величия, които трябва да мразите по принцип и новите десни майкопродавци.

В дясното се случва метаморфоза по Кафка - неправителствени организации искат като хлебарка да се превърнат в правителствени. До днес смучеха от фондациите на чичо Сам, утре ще са на държавна хранилка.

Новите еничари искат да бъдат депутати.

Те реално никога не са работили работа като хората - стояли са на ясла и са лозунгарствали.

Те са новите партийни секретари, които се ориентират в обстановката след идването на дядо Тръмп.

Вгледайте се в имената. Четете какво са говорили и втълпявали тези хора. Те са опасност, ако влязат в Парламента, опасност по-голяма от комунистическата. Защото половината са резиденти на чужди разузнавания. И защото са се доказали като неолиберална гад. Както казваха през Отечествената война - бий гадовете.

Десният избирател има нужда от групи за взаимопомощ. Той не харесва комунизма, но няма да си прости, ако неолибералната сволоч се намести за четири години в Парламента, тя ще сътвори по-големи дивотии от това, което направи като НПО-та.

Внимавайте в бюлетинката, братя. Светът се отърсва от левичарите либерали, и те се наместиха в листите.

Бог да пази дясното.

***

Снимка - източник: Facebook, Терминални цитати

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.