DMS „Ислямска държава“

DMS „Ислямска държава“
02-03-2017г.
17
Лентата

Депутатският имунитет на Марин Льо Пен е отнет, заради "постването в twitter на 3 снимки на екзекутирани и обезобразени жертви на „Ислямска държава".

Тоест:
1) „Ислямска държава“ изтезава и екзекутира някакви хора, които са християни, алауити, язиди, кюрди, шиити; 
2) „Ислямска държава“ качва снимките на обезобразените жертви в Интернет;
3) Марин Льо Пен поства 3 от тези снимки;
4) Европейският парламент отнема имунитета на Марин Льо Пен, заради бруталното съдържание на снимките.

Категорично не съм съгласна. Това са половинчати действия. Според мен Европейската комисия трябва незабавно:
1) да се извини на „Ислямска държава“ за причиненото неудобство;
2) да изчисти имиджа на „Ислямска държава“. Предлагам заснемането на филм, в който се разказва за тежката съдба на млад ислямист (Мехмед), принуден по цял ден да реже глави на неверници, в резултат на което хваща хроничен тендовагинит, който прогресивно се обостря и води до болезнена ампутация на двете ръце. Мехмед е изпратен на лечение в Германия, където се научава да плете макраме с крака и започва да бродира знамената на „Ислямска държава“, на които красиво изписва „шериат или смърт“ и „братя, девиците чакат“. Бизнесът на Мехмед се разраства и той случайно се запознава с млад германец - националист, на име Ханс. В началото националистът иска да набие инвалида Мехмед, но Мехмед го трогва, като бродира инициалите му на черно уахабитско знаме. Ханс осъзнава, че обича Мехмед и взривява годеницата си Гертруд посредством саморъчно направена бомба с барут и пирони. При наличието на толкова политкоректни елементи, Оскарът е гарантиран. Разбира се, Тръмп не пуска лидерите на „Ислямска държава“ в САЩ, но пък прогресивната общественост по света се подиграва на злия американски президент, а Меркел и Оланд се снимат прегърнати с тях.
3) да въведе повсевместна цензура на тема „Ислямска държава“. Всички предстоящи теористични атаки да бъдат представени като злостни атаки срещу надеждни партньори, а коментарите по темата да бъдат криминализирани.

 

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.