NA ORAJIE BRATQ…

NA ORAJIE BRATQ…
08-03-2017г.
27
Лентата

Аз отдавна твърдя, че импотентната политика на световните политически елити от последните години докара като мръсна пяна наново възраждащия се нацизъм в лицето на една сериозна маса прости и неграмотни тъпанари.

Чета разни експерти, които твърдят, че в момента се заражда нов патриотизъм. Хич не съм сигурна, да ви кажа. За патриотизъм не знам, но със сигурност виждам нарастваща вълна от ксенофобия, расизъм и див популизъм, която разни тарикати се опитват да яхнат. Както не ме кефи безмозъчната политика „клети бежанци, елате всички, нищо, че 90% от вас не са бежанци и че сред вас има и ислямистка паплач“, точно толкова не ме кефи и ‘NA ORAJIE BRATQ BEJAMCITE POSEGNAHA NA MAJKA BALGARIQ’.

В този ред на мисли, атаката срещу конкретно публично лице доста смърди.

Аз отдавна нямам илюзии за това лице по една основна причина - жестоко не се кефя на децата на капитан Грант.

Когато получаваш пари за позицията си, ти унищожаваш смисъла и силата й, а претенцията, че си „независим“ е пълна позьорщина.

ОБАЧЕ.

В момента тече една кална медийна кампания, която генерира толкова омраза от неграмотни дебили, че направо ми се драйфа. ОК, лекцията, за която атакуват това лице е жестока глупост, да тезите са слаби, жалки и обслужват конкретни интереси. Ама лекцията е от 2014, а сега сме 2017.

Верно ли кътахте компроматчето 3 години и го вадите сега – предизборно? Чак сега ли ви заболя от интерпретацията на българската история? Щото мен ме заболя още тогава.

Веднага ще ви кажа какво ще постигнете:
1) тъпанарска истерия, която, не дай боже, може да доведе до физическа саморазправа с лицето и с всеки с различен цвят на кожата или небългарско име.
2) въпросното лице получава пожизнен статут на яростен борец с модела КОЙ, който ще използва следващия път, когато се завърти геополитическата палачинка.
3) ако се опитвате да навредите на „Да, България“ може и да успеете за тези избори, но споменът за калната акция, която организирахте и около регистрацията им, оставя горчив вкус в устата на политически необвързани хора като мен.

 

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.