Актуално! - Актуални публикации

За Ердоган и транссексуална Европа

23 March 2017   0

Автор Гост-автор

Автор: Мартин Ралчевски

За Ердоган и транссексуална Европа

Това, което казва Ердоган не е прекалено. То е закономерно.

"Ако продължите да действате по този начин, утре нито един европеец, нито един човек от Запада няма да може да се движи безопасно по улиците!"
Закономерно е, не толкова, защото Турция е модерно въоръжена и е многолюдна, но предимно заради това, защото транссексуална Европа не смее да реагира. Нито гък не се чува. И едва ли ще се чуе.

Затова не само пръст ще размахва новият султан от Анкара, но и по-лошо ще става. И не се лъжете, че като членове на НАТО сме защитени. Защото Турция също е член на НАТО. 
Какво още трябва да се случи, за да стане ясно на спящите бюрократи в Брюксел и на свръх-толерантната баба в Берлин, че Турция е вече друга и, че обвиненията оттам на са на принципна, но са предимно на верова основа!
Ердоган обаче никога не би и помислил да каже нещо подобно на Русия. И знаете ли защо? Не защото Русия е велика. Напротив. В сравнение с Германия например, тя е икономическо джудже. Той не би посмял да размаха пръст на Русия, защото тя има гръбнак. А когато един народ има гръбнак и ясна позиция хищниците не го закачат. 
Тези, които са над 35 годишни може би още помнят какво беше някога, преди 1990 г., когато Турция беше вперила поглед към България и на границата ни беше съсредоточен почти целият ни военен ресурс.

Говореше се, че ако ни нападнат, ние трябва да ги задържим само за четири часа. Забележете! Само за четири часа! Докато пристигнат руснаците! И ако се стигнеше до конфликт руснаците наистина щяха да дойдат! 
А сега? Кой би ни дошъл на помощ днес? Съюзници от съюзници не се бранят. На теория те се подкрепят... 
Мултиетническа, транссексуална и анти-християнска Европа няма да дойде да защити малкият си съюзник на югоизточната си граница. Защото тя има други, ''по-важни'' дела.

Като например да измисля нови закони за евтаназията, сурогатното майчинство и възпитанието на децата в еднополовите бракове...Виж още от Актуално! »

Ние, източноевропейската сволоч

Ние, източноевропейската сволоч

Наистина не знам как никаквиците се самозабравят, но трябва да е от идеологията им, фашистката. Същите фашисти ги има по-наблизо и съвсем наоколо. Нямат същия размах, но със същата арогантност чертаят карти на битовата ксенофобия, когато в някое българско село или градче искат да си продължат живота по български и без мигранти.

22 June 2017

Експлозия в Брюксел: Мъж - „неутрализиран“ от полицията след взрив на Централна гара!

Експлозия в Брюксел: Мъж - „неутрализиран“ от полицията след взрив на Централна гара!

Човек, който носи експлозивен колан, бе "неутрализиран" от белгийската полиция на централната гара на Брюксел, след експлозия. Силите за сигурност са евакуирали хората от "Ла Гранд Плейс" - главният площад в столицата на страната – разказват свидетели и местни медии.

20 June 2017

Коментари


Специален коментар