Искате смърт за смърт – турци сте

Искате смърт за смърт – турци сте
04-05-2017г.
26
Калин Руменов

Носталгиците по смъртното наказание и рекламистите за неговото връщане трябва да са сериозно притеснени.

Убеждението им отдавна върви с антиевропейски етикет, който обаче не се оказа чак толкова стряскащ, че да ги засрами и разубеди. Налага се опаковката да бъде сменена, като при редизайна ще бъдат използвани рециклирани материали от европропагандата срещу хомофобията.

Съжалявате за отсечените бесилки, за разглобените гилотини и за разформированите наказателни взводове – очаквайте скоро по ваш адрес да викат „Турци сте”.

Очаквайте една сутрин да се събудите в лагера на ердоганистите и да се окажете общ работник в строителна бригада на следващата Османска империя.

Подобен имидж трябва да ви вразуми много повече от сегашните навиквания „Антиевропейци сте”, трябва да ви затвори кървавите усти.

Понеже няма да пожелаете да ви мислят нито за турци, нито за ердоганисти, нито за неоосманци – поне не и на цената на едно смъртно наказание.

По-добре си мълчете, затрайте си и някак ще се постараят да ви третират като европейци. И това е съвсем официално и съвсем сериозно послание, направено без грам неудобство от Ангела Меркел към Турция.

От същия европейски лидер, който причини на собствените си жени милиони мигрантски еректирали пениси в опасна близост и чак после осъзна, че не може да опази красивите им вагини. Същият лидер от върха на своята компетентност поставя цивилизационни ултиматуми към народа на чужда държава – той няма право на собствено отношение към собствените си престъпници. 

Само да посмеят турците да направят референдум за смъртното наказание, и ще си останат завинаги само турци. Но ако се откажат, един ден могат да бъдат и европейци. Иначе няма шанс – вторият шанс дори за най-големия човешки боклук е първото ниво за цивилизационен напредък.

Следващият задължителен критерий са човешките права на гейовете.

А за да вървят нещата гладко и обществено приемливо – за това ще се погрижи невидимата пропаганда. Всеки ден тя ще спуска житейски казуси и безпринципни избори, които ще предпочетете да оставите неразрешени, докато накрая и най-стоманените ви убеждения не ръждясат от дълга неупотреба. 

Искате да бъдат колени и бесени онези, които всъщност са започнали първи – отивайте тогава при Ердоган и наливайте основите на нова Османска империя. Така ще ви нашепва невидимата пропаганда и от няма накъде ще се съобразявате с нея. 

Не искате по вашата улица да минава гей парад – заминавайте при Путин в Русия, където проблемът е решен за следващите 100 години напред.

Или по-добре емигрирайте при Кадиров в Чечения, където не позволяват на мъжете да се разхождат хванати за ръце, но и ги изтезават в тайни концлагери.

Така поне каза една лесбийка и как да не й вярваме.

Как да вярваме на чеченската власт, която (разбира се) отрича не само да има лагери, но въобще да има педерастия на нейна територия. Как да вярваме, че на Рамзан Кадиров едва ли му се налага да се занимава с лов на млади чеченски гейове, защото с тях първо ще се занимаят собствените им семейства.

Но просто няма да сме европейци, ако не хванем вяра на „една лесбийка каза”.

Няма да сме бяло-розови и хуманни, ако не си придадем загриженост за никаквите човешки права на никаквите чеченски гейове.

А Меркел няма да е Меркел, ако не ги оплаче, след като преди това е обяснила на турците и подсказала на всички останали, че мирното европейско съжителство изцяло изключва от Наказателния кодекс набиването на кол.

И няма вариант за включването му дори всеки ден мигрантски пениси да се набиват в германски вагини.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.