26-годишен плюе и рита в гръб пенсионерка! И никой не помръдва... (ВИДЕО)

26-годишен плюе и рита в гръб пенсионерка! И никой не помръдва... (ВИДЕО)
17-05-2017г.
36
Лентата

Това се случва в Бургас. 26- годишен мъж рита в гръб пенсионерка.

Жертвата Виолета е със счупен крак и се е връщала от личния лекар, за да вземе рецепта за лекарства на мъжа си, информират от сайта "Флагман".

Нападателят, който се вижда на кадрите е с име Живко К. и е нападнал 72-годишната жена на 9 май, към 15:30. Охранителните камери са запечатали нападението. Вижда се как НИКОЙ не реагира и не смее да извика помощ, докато нападателят е там. Той рита силно жената в гръб, в момента, в който тя се е изправила, за да се качи в автобуса. Живко си тръгва, после пак се връща - вече с паве. Впоследствие се качва на автобус и чак тогава свидетели се обаждат на 112.

Става ясно, че пред полицията Живко е направил самопризнания, като не излиза сериозна причина за нападението. Пред местната бургаска медия нападнатата Виолета споделя, че още като е седнала на пейката, мъжът започналд а й крещи да се маха и я наплюл. Жената се отдалечила, но последвало нападението в гръб, след което тя се оказва безпомощна на земята.

Можете да видите кадрите - освен престъплението там си личи и тоталната обществена безпомощност, в която се намираме. Един 26-годишен тормози 72-годишна пенсионерка, която е сред хора, които също се страхуват.

И всички си мълчат и не мърдат.

Затова властта е в ръцете на простотията и на примитивните.

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.