Pray for... И после какво?

Pray for... И после какво?
24-05-2017г.
27
Лентата

Важното е да отговорим на терора с толерантност, както каза преди година един рядко нелеп БГ президент. Слагайте готините профилни снимки с поредния 'pray for', напишете статус, че сте ужасени, и подкрепете пращането на войски по руската граница. В крайна сметка злото джудже е далеч по-опасно от трето поколение клети мюсюлмани на социални помощи и радикализирани ислямисти, проникнали в сърцето на Европа и избиващи децата й.

Daher Lammoth:

Да преговорим тъжните събития по света, извършени от размножаващата се паплач:

22 Май, 2017 - самоубийствен бомбен атентат, извършен от британец от либийски произход, чийто родители са "избягали" от режима на Кадафи. Логично, защото режимът на Кадафи гонеше салафити/уахабити и ислямизираните идиоти от Джамаа ал-Ислямия (https://en.wikipedia.org/wiki/Libyan_Islamic_Fighting_Group) , клон на Ал-Каида, който от 1995 г се опитваше да свали Кадафи и да наложи демокрация/ по -точно шериат/. Да ви звучи познато? Вероятно ислямизираните му родители са били приети с отворени обятия от либералните прогресивни европейци, и сага виждате резултатите. Ядем лайна. Не, не е с черпак. Ядем лайна с лопата.

Да се върнем по-назад в Европа:

19 Декември, 2016 - Атаката в Берлин бе извършена от тунизиец, търсещ политическо убежище. Свързан е със салафитски проповедник в Германия.

26 Юли, 2016 - Алжирец заколва католически свещеник, крещейки в северна Франция, че ще атакуват, докато не спрат бомбите в Сирия (над техните братя). Всички терористи са със салафитски убеждения.

24 Юли, 2016 - в бар в Ансбах, Германия, сирийски "бежанец" Мохамед Далил, борец срещу режима на Асад, се взривява, над 15 са раненин. Минава през България, а нашите медии го представят като клет бежанец, беглец и борец срещу режима. Салафист.

22 Март, 2016, Брюксел. Отново поредица от атентати, извършени от мароканска група, с белгийски паспорти. Повечето от тях са се били в Сирия (познайте срещу кого?). Отново салафити и уахабити.

Ноември, 2015. Поредица от атентати в Париж, извършени отново от салафити, хора, които са се сражавали в Сирия.

--
Да се върнем още по-назад, 11 септември 2001 г. Петнадесет от 19 от терористите са саудитци. 
--

И какво обединява всичко? ИДЕОЛОГИЯТА. А коя е тя? САЛАФИЗЪМ / УАХАБИЗЪМ. Коя е родината на тази идеология? САУДИТСКА АРАБИЯ. Кой ги финансира?

Хилари Клинтън бе една от първите, които призна за уахабитските уроди, източниците на целия тероризъм (https://www.youtube.com/watch…), само за да се превърне в черна каса, чийто основен спонсор е .... Саудитска Арабия.

Същото се отнася и за Тръмп. Преди да стане президент говореше едно за С.Арабия, а сега ходи и лапа косматата пишка на саудитския главен чаршаф.

Е, докато имаме жалки, гнусни, продажни, лицемерни кофи с лайна за президенти, канцлери и премиери, този терор ще продължава. Защото парите са по-важни от някакви излишни генетични носители, а и вече има достатъчно потребители

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.