Грантаджии срещу носии

Грантаджии срещу носии
31-05-2017г.
88
Ангел Джамбазки

Няма лъжа, няма измама - грантовите соросоиди обявиха война на българската носия. Да се смееш ли, да плачеш ли. Цели три грантови клозета публикуват текстове срещу носенето на носии.  

Отвратителната, лошо миришеща, продажна, чуждопоклонна, грантово-мотивирана соросоидна тиня е в потрес. От това, че младите българи се завръщат към традиция и корени. От това, че носят своето традиционно облекло. Че не се срамуват от произхода си. От биографията си. От семейните си традиции.

Не, не преувеличавам. Не си измислям. Клоаките на соросоидната пропаганда Дойче веле, Медиапул и КлубЗ обявиха война на носията. Сериозно.

За тях носията е глупава, старомодна, ретроградна.

Цитирам: „Няма гаранция, че девойка в народна носия няма да завърши вечерта дрогирана да прави секс в някоя канавка, нали така. Не знам това да е краят и на глупавото надхарчване на родителите за абитуриентския потлач, защото носиите едва ли са много по-евтини от вечерните рокли. За неудобствата да танцуваш с цървули или бръчник, предполагам, е намерено решение с преобличане в тоалетната на ресторанта – въпросът е във фотосесията пред училището.“ 

Леле леле леле. Няма гаранция, че псевдо-интелектуалният импотяга и национален нихилист, изкарал тази „мъдрост“ от южния край на храносмилателната си система, няма да завърши вечерта, като дрогиран, който прави секс с пръч. Или осел. Тоест пръчът и/или оселът прави секс с него, така да се каже. Даже съм сигурен.

Живеем в свободна държава, нали така? Чак се загрижил колко струват цървулите, да не се охарчвали родителите. И се тревожи за неудобството да танцуваш с цървули…

Другият борец срещу носиите твърди: “Това с носиите вече е епидемия.“ Явно, носиите са нещо лошо, някаква болест. И още интелектуални спазми:“ Но всеобщото приемане на хайдушките премени като някакво „свидетелство за достойнство” е потискащо глупав.

Я-я. За мен например, потискащо глупав е всеки потиснат емоционално продажен чуждопоклонник, който дава дупе на чичко Сорос, и си мисли, че ще стане „западняк“, ако наплюе родното си. Чели сте го този феномен още в „Криворазбраната цивилизация“.

Местните продажници, служещи в пропагандните клоаки тип „ДВ“ и производни са ясни. Те са служители. Изпълняват и ще изпълняват партийната повеля. Защото иначе няма грантове. Прочее, нека напомним – така наречените „журналисти“, включително споменатите продажници, всъщност са партийни функционери. Присъстват в списъци и записи, които сами са си правили, от политически партийни сбирки, на които обсъждат как да вземат властта.

Взеха дедовия прочее, ама то тяхната ясна. Каквито са „журналистите“, такива и политиците. Едни помочковци, както би казал мъдрият български народ.

А иначе се правят на независими журналисти. Жалкари. Но както казах – те са ясни. Малки и евтини продажници. На дребно. Същите сополи са били първи комсомолски и партийни натегачи и болшевишки номенклатурчици. 

Прочее, именно клозета „ДВ“ разпространи „интервю“ с някакъв отдавна умрял пост-югославки комунистически вампир, който повтаряше тезата на руския президент, за „македонския“ произход на българската азбука. Ще си кажете – невъзможно е „ДВ“ да работи в полза на руските интереси на Балканите. Не само е възможно, факт е. Толкоз.

Тук по-важна е посоката, политическата линия, която задава анти-националният клозет „ДВ“. Забележете – винаги преди, около, след национални празници и дати там се появяват тези статии – винаги яростни, винаги осмиващи, охулващи всеки празник, всяка традиция – мартеници, Богоявление, кирилица, носии и прочее.

Много ги е яд. Много ги боли.

Защо ли? Много е просто. Защото българските бит, традиция и култура им пречат. Дразнят ги. Фрустрират ги. Напрягат ги. Не са пълноценни в такава среда. Защото искат да заличат традицията. Да я унищожат. Да я претопят.

Да наложат на нейно място собствения си образ на грантово-мотивирани безполов импотентен транс-джендър-плужек със запек и поглед на пикаеща крава, устремен в светлите бъднини на комунизма, пардон на глобализма. Това е същността на псевдо-либералния болшевизъм, изповядван от грантовите хунвейбини. Затова толко им пречат и мартеницата, и носиите, и буквите.

Обаче няма да им мине номерът. Ке игра сапот.

  

© 2024 Lentata.com | Всички права запазени.