СМЕСЕН MAGAZINE - Нещата, които искате да знаете.

Българска атака срещу НАТО

01 June 2017   0

Автор Жулияна Стоянова

20 годишна шофьорка – нарушител на пътните закони извади от строя гаубица на британски военни.


Българска атака срещу НАТО

Тежко ПТП между две коли с шуменска регистрация извади от строя конвой на НАТО, който преминава през България на път за Румъния.

„Фолксваген Кади“, движещ се по главен път Шумен-Карнобат подал мигач, завивайки за село Радко Димитриево и спрял, за да пропусне идващата колона с британска военна техника. Зад него се движел джип „Чероки“ с превишена скорост, който отнесъл Фолксфагена и го забил в тежките машини.

Вследствие на силния удар, части от автомобила „залепнаха“ върху гаубицата, а влекача остана неподвижен заради скъсан преден мост.

20-фодишната шофьорка на джипа се оказа интимната половинка на бившия кмет на селото и мащеха на 24-годишния участник във „Фермер търси жена“ Марин, чиято собственост е и джипът.

Румънецът, който е управлявал влекачът недоумяваше какво се случи…

Все пак отново се показахме пред света!

Показахме, че беззаконието, което цари по нашенските пътища може да извади от строя и танк!

Сега дамата, която не спазва правила и ограничения да му мисли, но и НАТО също, че за няма и минута ги оставихме с танк по - малко …

 Виж още от СМЕСЕН MAGAZINE »

50 места от българската история отвъд България

50 места от българската история отвъд България

Ще стигнете и до далечна Нигерия, на 7 000 километра от родината, където ще откриете точно копие на Двореца на културата и спорта във Варна, проектирано от български архитекти. Междувременно пък може да се отбиете и до „Градината на българския народ“ в Израел, както и до десетки други обекти, част от родното минало…

14 June 2017

Коментари


Специален коментар