СМЕСЕН MAGAZINE - Нещата, които искате да знаете.

Българска атака срещу НАТО

01 June 2017   0

Автор Жулияна Стоянова

20 годишна шофьорка – нарушител на пътните закони извади от строя гаубица на британски военни.


Българска атака срещу НАТО

Тежко ПТП между две коли с шуменска регистрация извади от строя конвой на НАТО, който преминава през България на път за Румъния.

„Фолксваген Кади“, движещ се по главен път Шумен-Карнобат подал мигач, завивайки за село Радко Димитриево и спрял, за да пропусне идващата колона с британска военна техника. Зад него се движел джип „Чероки“ с превишена скорост, който отнесъл Фолксфагена и го забил в тежките машини.

Вследствие на силния удар, части от автомобила „залепнаха“ върху гаубицата, а влекача остана неподвижен заради скъсан преден мост.

20-фодишната шофьорка на джипа се оказа интимната половинка на бившия кмет на селото и мащеха на 24-годишния участник във „Фермер търси жена“ Марин, чиято собственост е и джипът.

Румънецът, който е управлявал влекачът недоумяваше какво се случи…

Все пак отново се показахме пред света!

Показахме, че беззаконието, което цари по нашенските пътища може да извади от строя и танк!

Сега дамата, която не спазва правила и ограничения да му мисли, но и НАТО също, че за няма и минута ги оставихме с танк по - малко …

 Виж още от СМЕСЕН MAGAZINE »

Афганистанци завоеватели и безсилието на правната система в Европа срещу престъпленията на мигранти

Афганистанци завоеватели и безсилието на правната система в Европа срещу престъпленията на мигранти

Стъпиш ли веднъж в Европа, е почти невъзможно да се отърват от теб; всъщност, буквално можеш да извършиш убийство. Ако съдът те признае за виновен за изнасилване, достатъчно е да го оспориш с довода, че ако те изпратят у дома, консервативното ти общество ще те убие за този срамен акт и тогава не могат да те върнат, защото европейският закон забранява екстрадирането, ако с него се застрашава живота на индивида. И убийци не мога да бъдат връщани в държави, които имат смъртно наказание или се знае, че съдебната им система е сурова.

15 August 2017

Рентабилни ли са „Северен поток-2” и „Турски поток”?

Рентабилни ли са „Северен поток-2” и „Турски поток”?

Другата опасност е, че Унгария при наличието на междусистемна връзка с Австрия и със Сърбия, може да получава газ от „Баумгартен” и да транзитира към Сърбия, вместо да купува от България, а целият обем газ от „Турски поток” през Гърция да влиза в Италия.

14 August 2017

Коментари


Специален коментар