СМЕСЕН MAGAZINE - Нещата, които искате да знаете.

Отвъд дебелото черво…

03 June 2017   0

Автор Лентата

Irini Zikidis, Фейсбук

           
Отвъд дебелото черво…

Е затва ше си умра проста и грозна, а не умна и красива. Защото смятам, че извън господстващия култ към дебелото черво, има и идеали - чисти и светли, около които трябва да стъпваш на пръсти.

Тази госпожа никога няма да разбере какво значи да пожертваш себе си, и то не заради парчето бахур.

Вероятно и тя разполага със сърцераздирателна семейна история за богат прадядо, фалирал заради такива чапкъни като тоя, дето не си е стоял дома.Виж още от СМЕСЕН MAGAZINE »

Афганистанци завоеватели и безсилието на правната система в Европа срещу престъпленията на мигранти

Афганистанци завоеватели и безсилието на правната система в Европа срещу престъпленията на мигранти

Стъпиш ли веднъж в Европа, е почти невъзможно да се отърват от теб; всъщност, буквално можеш да извършиш убийство. Ако съдът те признае за виновен за изнасилване, достатъчно е да го оспориш с довода, че ако те изпратят у дома, консервативното ти общество ще те убие за този срамен акт и тогава не могат да те върнат, защото европейският закон забранява екстрадирането, ако с него се застрашава живота на индивида. И убийци не мога да бъдат връщани в държави, които имат смъртно наказание или се знае, че съдебната им система е сурова.

15 August 2017

Рентабилни ли са „Северен поток-2” и „Турски поток”?

Рентабилни ли са „Северен поток-2” и „Турски поток”?

Другата опасност е, че Унгария при наличието на междусистемна връзка с Австрия и със Сърбия, може да получава газ от „Баумгартен” и да транзитира към Сърбия, вместо да купува от България, а целият обем газ от „Турски поток” през Гърция да влиза в Италия.

14 August 2017

Коментари


Специален коментар