Актуално! - Актуални публикации

Бързи новини. Висящ парламент.

09 June 2017   0

Автор Радост Даскалова

Бързи новини. Висящ парламент.

Тази сутрин Тереза Мей наистина си скубе косата, както предположих.

След вчерашните избори в Обединеното кралство, нейната партия - на консерваторите, печели изборите, но едновеременно с това, ги губи.

Долната камара на Парламента се състои от 650 депутата - за мнозинство се изисква повече от половината. Досега консерваторите имаха мнозинство в Парламента, а днес техните депутати са 318.

Щабът на консерваторите е в паника, защото, освен да се коалират с друга партия и сформират правителство, те нямат друга алтернатива.

По всичко личи, че изборът им е в посока ирландската DUP.

Тереза Мей е заявила, че няма да подаде оставка, но денят още не е свършил. Очаква се в 12.30 по Гринуич, тя да се срещне с Кралицата, за да получи одобрение за ново правителство.

„Висящ“ Парламент, неясно бъдеще за брексита, разединеност, надвиснала опасност от ежедневен тероризъм и всичкото това, защото една жена предпочете да погали егото си, с победа на парламентарни избори, вместо да запретне ръкави и да работи за държавата си и народа си.

Корбин - ръководителят на Лейбъристите, наобеща много хубави придобивки за народа си - безплатно висше образование, огромни средста за здравеопазване, строителство на домове, спиране на съкращенията от работа, увеличаване на данъците за богатите, справяне с тероризма и младите хора му повярваха - хиляди, досега негласували, се регистрираха и гласуваха за него. Млади са - разбирам ги, те не знаят още, че те, пък и децата им, ще плащат скъпите обещани придобивки. Защото Корбин просто ще заеме пари и дълговете на ОК, които се вече трилиони - ще се увеличат. Безплатен обяд няма, но на младите хора предстои да разберат това по-късно.

Засега - очакваме изявление от Даунинг стрийт 10, за онова, което очаква ОК.Виж още от Актуално! »

Новите леви

Новите леви

Няма как да симпатизирам на съвременните левичарски идеологии в развитите западни страни, които стимулират нови и нови паразитиращи маси от хора. Щото е едно да не работиш, защото няма работа или да го правиш при непоносими условия и унизително заплащане, а съвсем друго да не работиш, защото е по-яко работещите да те хрантутят чрез поредната социална програма на държавата.

17 August 2017

Бързи и яростни срещу неонацистите, белите

Бързи и яростни срещу неонацистите, белите

Вярваше ли ви се, че Небелият човек ще бъде превърнат в жертва по подразбиране и модифициран във вечно прецакания – все него ще го третират несправедливо, полицията все него ще бие повече от обикновеното, а бялото общество все нещо ще му дължи. Вярваше ли ви се, че дори и най-нечовешките неща, които произлизат от Небелия човек, винаги ще бъдат оправдавани със системата, създадена от Белия.

17 August 2017

ЗВЕРИЛНИЦА

ЗВЕРИЛНИЦА

Например – виждаш как малките населени места са се превърнали в зверилници. Резервати за изродени човекоподобни с полови органи, които отделят заразна лепкава воняща слуз, която създава нови видове. Виждаш еволюцията на бедността. Когато мизерията прекалено дълго ебе бащата, той започва да ебе лели.

15 August 2017

Коментари


Специален коментар